Nieuwsoverzicht

Vierde Historic Grand Prix Zandvoort bijzonder geslaagd met 52.500 bezoekers

Race verslag

De vierde editie van de Historic Grand Prix Zandvoort was op alle gebieden een succes. 52.500 toeschouwers genoten op Circuit Park Zandvoort van het driedaagse historische autosport- en demoprogramma.

Verder lezen

LIVE-stream Historic Grand Prix - zondag

Nieuws

Volg de LIVE stream van de laatste Historic Grand Prix-dag op deze site. En geniet vervolgens van prachtige wedstrijden in de Zandvoortse duinen.

Verder lezen

HGP laat autosportgeschiedenis drie dagen herleven

Nieuws

Circuit Park Zandvoort staat op 28, 29 en 30 augustus in het teken van de snelste en mooiste historische raceklassen en tot de verbeelding sprekende racedemo’s. De Historic Grand Prix Zandvoort laat de tijden van de Formule 1-races op het circuit herleven en pakt onder meer uit met een veld van ruim 40 ‘Le Mans’ bolides. De Historic Grand Prix Zandvoort is tegelijkertijd heel laagdrempelig. De toegangsprijzen beginnen bij 20 euro en iedere bezoeker is meer dan welkom in het rennerskwartier om de auto’s van dichtbij te bekijken.

Verder lezen

HGP zaterdag sluit af met GT's

Nieuws

De Historic Grand Prix Zandvoort duurt drie dagen, van vrijdag 28 tot en met zondag 30 augustus. Wie alleen op zondag komt, mist meer dan de helft van de races en demo’s. Op zaterdag vindt bijvoorbeeld de enige race van de spectaculaire Gentlemen Drivers plaats, met een veld van 35 GT’s. Voormalig Formule 1-coureur Giedo van der Garde en WTCC-ster Tom Coronel behoren tot de kanshebbers.

Verder lezen

BMW Classic demo bij Historic Grand Prix

Nieuws

BMW Group Classic presenteert een tiental bijzondere raceauto’s tijdens het demoprogramma van de Historic Grand Prix Zandvoort. De zonder uitzondering succesvolle raceauto’s worden op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 augustus op Circuit Park Zandvoort bestuurd door Nederlandse en buitenlandse racecoryfeeën met BMW genen. Bezoek de Historic Grand Prix Zandvoort dus drie dagen lang.

Verder lezen

Organisatie klaar voor 4e editie Historic Grand Prix

Nieuws

De Historic Grand Prix Zandvoort verwelkomt ook dit jaar weer tot de verbeelding sprekende raceklassen met goedgevulde startvelden. Denk bijvoorbeeld aan meer dan 30 Formule 1-auto’s in het FIA Masters Historic Formula One Championship. Het demoprogramma wordt een lust voor oog en oor, met onder meer demo’s van BMW Classic en Formule 1-bolides van Michael Schumacher en Damon Hill. De Historic Grand Prix Zandvoort vindt plaats op 28, 29 en 30 augustus.

Verder lezen

Meer dan 40 sportscars bij Historic Grand Prix

Nieuws

Het FIA Masters Historic Sports Car Championship verschijnt met meer dan 40 ‘Le Mans’ bolides aan de start tijdens de Historic Grand Prix Zandvoort. Het veld telt alleen al een stuk of elf Lola’s T70. De uursrace van de klasse, op zondag 30 augustus, belooft één van de meest spectaculaire hoogtepunten van het evenement te worden. Mis niets en bezoek de Historic Grand Prix Zandvoort drie dagen, van 28 tot en met 30 augustus!

Verder lezen

Sponsors