Nieuwsoverzicht

Kalender Winter Endurance Kampioenschap bekend

Nieuws

Organisatoren Circuit Park Zandvoort en de Stichting DNRT hebben wederom een kalender met drie races in de wintermaanden opgesteld.

Verder lezen

Autosportheld Huub Vermeulen mag zich ridder noemen

Rob's Report

De levende racelegende Huub Vermeulen (72) uit Hazerswoude-Rijndijk betrad zondag als gewoon burger het erepodium van het circuit van Zandvoort en stapte er weer af als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Verder lezen

British Race Festival: wonderlijke reis

Rob's Report

Het British Race Festival zorgt samen met de Vintage Revival Zandvoort altijd voor een aantal bijzondere verhalen. Zo ook van een 64-jarige vrouw en haar klassieker.

Verder lezen

British Race Festival: blijven sleutelen

Rob's Report

Onze verslaggever liep tijdens het British Race Festuival langs de paddockzone van de Morgan driewielers. Ook achter deze auto's zit een verhaal met passie.

Verder lezen

British Race Festival: de verslaving

Rob's Report

Rob Spierenburg blikt terug op het British Race Festival en de Vintage Revival Zandvoort waarbij hij door de vele indrukken tot het einde komt van een lange persoonlijke speurtocht.

Verder lezen

Mooie wedstrijden bij Finaleraces

Race verslag

Op Circuit Park Zandvoort is dit weekend volop gestreden om belangrijke kampioenschapspunten tijdens de Finaleraces.

Verder lezen

12 Nederlanders strijden om GT4-zege bij Finaleraces

Nieuws

Maar liefst twaalf Nederlandse coureurs verschijnen aan de start van de Competition102 GT4 European Series-finale op Circuit Park Zandvoort. Zij gaan strijden om de overwinning in het internationale startveld.

Verder lezen

Sponsors