Nieuwsoverzicht

Beleef de Familie Racedagen, driven by Max verstappen op maximale wijze met de Formule 1 Paddock-kaarten.

Nieuws

Heb jij al je kaarten besteld voor de Familie Racedagen driven by Max Verstappen? Zo niet, lees dan hier de belangrijkste tips voor jouw ideale toegangsticket!

Verder lezen

Familie Racedagen driven by Max Verstappen worden een race festival voor het hele gezin

Nieuws

De Familie Racedagen driven by Max Verstappen worden een feest voor de race liefhebbers. Het race-event vindt plaats in het weekend van 4 en 5 juni op Circuit Park Zandvoort. Naast dat Max met zijn Scuderia Toro Rosso Formule 1-bolide demonstraties geeft op het circuit, zijn er verschillende spectaculaire races waaronder het SMP NEZ Formula 4 Championship

Verder lezen

Fight cancer en Circuit Park Zandvoort starten samenwerking

Nieuws

Circuit Park Zandvoort en Fight cancer gaan vanaf 2016 een partnership aan waarin partijen zich in de breedste zin van het woord gaan versterken.

Verder lezen

Bijzondere coureur: Dirk Schulz

Rob's Report

Elk jaar opnieuw vindt voor raceveteraan Dirk Schulz het meest spannende moment ver buiten de circuits plaats. Het is in de spreekkamer van zijn vaste sportarts. Waarom? Lees het hier.

Verder lezen

Terugblik op...de DNRT Paasraces

Rob's Report

De DNRT Paasraces zorgden dit jaar voor een mooie start van het autosportseizoen met volle startvelden en veel enthousiaste coureurs. Lees de terugblik op de DNRT Paasraces met een leuk kijkje achter de schermen.

Verder lezen

Sponsors