Nieuwsoverzicht

Historic Grand Prix viert lustrum met uniek programma

Nieuws

De Historic Grand Prix Zandvoort overtreft zichzelf tijdens de eerste lustrumeditie op 2, 3 en 4 september. Naast de bekende publiekslievelingen is het programma uitgebreid met veel andere series.

Verder lezen

Historic Grand Prix Zandvoort viert dubbel BMW-feest

Nieuws

BMW Group viert in 2016 haar 100-jarig bestaan, maar daarnaast is het ook precies 50 jaar geleden dat de BMW 2002 werd geïntroduceerd. Dit feit wordt tijdens de Historic Grand Prix Zandvoort gevierd met een bijzondere race: de BMW Centenary Trophy: BMW 2002 meets BMW 3.0 CS’.

Verder lezen

Veel Nederlandse rijders bij Zandvoort Masters Weekend

Nieuws

Het Zandvoort Masters Weekend is een evenement met internationale allure, maar natuurlijk wordt de Nederlandse inbreng niet vergeten. In alle klassen die het weekeinde aan de start verschijnen, komen Nederlandse coureurs of teams in actie.

Verder lezen

Wie wint de Masters of F3

Nieuws

Tijdens het Zandvoort Masters Weekend strijden in totaal 16 coureurs uit 13 verschillende landen om de felbegeerde titel van Master of Formula 3. De Formule 3-competitie is een van de hoofdnummers tijdens het interessante weekend.

Verder lezen

Volop variatie tijdens Zandvoort Masters Weekend

Nieuws

Formulewagens, GT’s, productie-toerwagens en cupracers. Autosportliefhebbers die houden van variatie, komen volop aan hun trekken tijdens het Zandvoort Masters Weekend

Verder lezen

RaceFan F1 Pitstop voor de liefhebber

Nieuws

Vanaf 4 augustus ligt het nieuwe fotoalbum RaceFan F1 Pitstop in de boekenshops. Leuk om tijdens de vakantie door te bladeren. Of om cadeau te geven.

Verder lezen

Sponsors