Nieuwsoverzicht

Zomertip: RaceFan F1 pitstop

Nieuws

Sinds vorige week kunnen autosportfans genieten van de bekende midsummer editie van RaceFan F1 ‘Pitstop’.

Verder lezen

Zandvoort Report - Cycling Zandvoort

Nieuws

Terwijl deze zomer de wielrenners uit de Tour de France de imposante Alpe d’Huez beklimmen, blikken wij met een #ThrowbackThursday terug op Cycling Zandvoort

Verder lezen

Drie dagen actie met DTM Zandvoort

Nieuws

De team zijn er, de tribunes en videoschermen staan er en de weersverwachting is ook nog eens uitstekend. Kortom: niets staat een geslaagd DTM-raceweekeinde van de DTM op Circuit Zandvoort in de weg.

Verder lezen

Spanning neemt toe voor DTM Zandvoort

Nieuws

Van 13 tot en met 15 juli aanstaande is de internationale toerwagenserie te gast op Circuit Zandvoort voor het vijfde raceweekeinde van het DTM-seizoen. Lees hier de voorbeschouwing.

Verder lezen

Ziggo eBattle bij British Race Festival

Nieuws

Op 7 en 8 juli keert de moderne Formule 1 ‘virtueel’ terug naar Circuit Zandvoort, met de Ziggo eBattle F1. Tijdens het British Race Festival zijn alle bezoekers uitgenodigd om hun stuurkunsten te bewijzen.

Verder lezen

Terugblik op DNRT Racing Days 2018

Rob's Report

Rob's Report blikt terug op de DNRT Racing Days, waarbij zelfs stofzuigers en blokkerende remmen de revue passeren. Beleef de DNRT Racing Days nog een keer, maar dan vanuit een ander perspectief.

Verder lezen

13-15 juli: DTM Zandvoort

Nieuws

Op 13, 14 en 15 juli staat Circuit Zandvoort weer geheel in het teken van de DTM, de toonaangevende Europese toerwagencompetitie. Robin Frijns zal namens Audi meestrijden om de overwinning.

Verder lezen

Sponsors