Faciliteiten

Het evenemententerrein van Circuit Zandvoort beschikt over verschillende faciliteiten voor bezoekers en huurders.

 

Eten & Drinken

Tijdens publieksevenementen kunnen toeschouwers op verschillende locaties terecht voor eten en drinken. Kijk voor een overzicht van de diverse horeca-locaties op deze pagina.

 

Mindervaliden

Informatie over faciliteiten voor mindervaliden bezoekers is te vinden op deze pagina.

 

Medische Dienst

Circuit Zandvoort beschikt over een FIA-gecertificeerd Medical Centre. Coureurs die betrokken zijn bij ongevallen, worden in dit Medical Centre opvangen. Bij grote publieksevenementen is het Rode Kruis aanwezig bij de eerste hulp post op Paddock 2, te herkennen aan de vlag van het Rode Kruis. Op kleinschalige publieksevenementen kan het publiek zich wenden tot het Medical Centre, wat te vinden is nabij pitbox 0 op Paddock 1.

 

Parkeren

Het evenemententerrein van Circuit Zandvoort beschikt over verschillende parkeerterreinen met ruime capaciteit. Afhankelijk van het type evenement en de drukte kunnen bezoekers parkeren op een van deze terreinen. Raadpleeg voor meer algemene parkeerinformatie deze pagina.

 

Pitboxen

Langs het beroemde rechte stuk van Circuit Zandvoort is een riant pitscomplex gevestigd, met daarin 25 pitboxen. Deze pitboxen zijn per dag te huur vanaf € 100,00. Elke pitbox heeft een oppervlakte van 5x15 meter. Meer informatie over het huren van pitboxen of het indienden van een reserveringsverzoek kan via info@circuitzandvoort.nl. Een reserveringsverzoek is pas definitief als de reservering is bevestigd door Circuit Zandvoort.

 

Toiletten

Circuit Zandvoort beschikt over verschillende toiletgebouwen. Zowel op de Paddock 1 als op Paddock 2 kan van toiletten gebruik worden gemaakt. Afhankelijk van de drukte kan ook gebruik worden gemaakt van toiletten bij de overdekte hoofdtribune. Bij grote publieksevenementen zullen ook extra toiletten in het duingebied beschikbaar zijn.

 

VIP-ruimtes

Wilt u een meeting organiseren of juist uw genodigden een leuke dag bezorgen? Informeer dan naar de mogelijkheden over het huren van een VIP lounge. Alle VIP-ruimtes zijn gelokaliseerd op de eerste etage van het pitsgebouw. Via drie metalen trappen aan de achterzijde van het pitscomplex is deze galerij te bereiken. Klik hier voor meer informatie. Mindervaliden die uitgenodigd zijn in een VIP-lounge kunnen zich wenden tot de receptie van Circuit Zandvoort. Zij kunnen dan gebruik maken van de lift.

 

Voor huurders en organisaties

Organiseert u een evenement op Circuit Zandvoort of bent u van plan het circuit te huren, dan verwijzen wij u graag naar deze pagina. Wij helpen u graag met meer informatie over faciliteiten als Race Control, tijdwaarneming, scansysteem voor toegangstickets, verkeersregelaars, veiligheidspakketten, internetaansluitingen, videowalls, Media Centre, VIP-ruimtes, stroomaansluitingen, vuilverwerking, schoonmaakwerkzaamheden, pylonen, communicatiesystemen en omroepinstallaties.

Raadpleeg het Paddock Reglement van Circuit Zandvoort via DEZE LINK.

 

Sponsors