Parkeren op Circuit Zandvoort

Het evenemententerreinen van Circuit Zandvoort omvat meerdere parkeerterreinen, met capaciteit voor enkele duizenden auto’s. Bij de meeste evenementen kunnen bezoekers hier tegen betaling hun auto parkeren. Hierbij geldt vol=vol. Bezoekers dienen de borden Parking B/C te volgen, tenzij anders vermeld. Rondom de toegangswegen van Zandvoort kan het bij race-evenementen drukker zijn dan gebruikelijk.

 

Bij grote evenementen, zoals de Familie Racedagen driven by Max Verstappen en Historic Grand Prix Zandvoort is het helaas niet mogelijk voor racefans om op het circuitterrein te parkeren. Indien parkeren niet (meer) mogelijk is op Circuit Zandvoort, kan worden uitgeweken naar de parkeerterreinen van de Gemeente Zandvoort. Deze zijn te vinden op de Boulevard Barnaart (nabij het strand), Fauvageplein, de parkeergarage in het centrum van Zandvoort en Parking De Zuid. In de Gemeente Zandvoort geldt voor de meeste parkeerterreinen een betaald parkeren tarief gedurende het hele jaar. Kijk ook op: http://www.vvvzandvoort.nl/parkeren-zandvoort/.

 

 

Tips bij strand weer

Automobilisten dienen tevens rekening te houden met extra verkeersdrukte als een circuitevenement samenvalt met een (zonnige) stranddag. Plan daarom vooraf uw reis goed en bereken daarbij ook eventuele vertraging door files. Ook kan het aantal parkeerplaatsen van de Gemeente Zandvoort beperkt zijn op deze stranddagen. Overweeg daarom om eventueel het laatste deel van uw reis met het openbaar vervoer te reizen.

 

Wanneer is parkeren niet mogelijk?

In 2019 is het bij de volgende evenementen NIET mogelijk om op het evenemententerrein van Circuit Zandvoort te parkeren.

  • Jumbo Familie Racedagen driven by Max Verstappen
  • Historic Grand Prix Zandvoort

 

Voor de volgende evenementen wordt in 2019 ongeveer 2 weken voor het evenement duidelijk of er parkeren voor bezoekers mogelijk is op het evenemententerrein van Circuit Zandvoort:

  • ADAC GT Masters Weekend
  • Blancpain GT World Challenge Europe

 

Verkeersplan

Voor grote en drukke evenementen met een speciaal verkeersplan, zal een aanvullend parkeeradvies op de pagina van het betreffende evenement zichtbaar zijn.KLIK HIER voor een routemap op A4-formaat. Handig voor in de auto!

Plan uw OV-reizen via: NS.nl of via 9292ov.nl.

Sponsors