Zandvoort meer dan circuit alleen

Uitgeracet? Ga dan snel naar Zandvoort. Geniet na op een van de leuke terrasjes in het dorp of op het strand en ontdek dat het er goed toeven is. De badplaats heeft namelijk veel meer in huis dan een spannende dag op het vermaarde Circuit Zandvoort.

Sla je slag in het Holland Casino of ontdek achter de uitnodigende kleuren van Circus Zandvoort een wereld van amusement. In het centrum vind je vele boetieks, cafés, restaurants en winkels. Op het strand strijk je ’s zomers zo neer op één van de strandpaviljoens. Met natuurlijk Bernies Beach met private pools als kers op de taart! Het sprankelende uitgaansleven staat garant voor vele onvergetelijke momenten.

 

Zandvoort organiseert veel leuke evenementen. Kom langs en beleef ze mee!

Wie liever sportief bezig is kan bijna elke sport beoefenen van zijn gading. De zee, de weidse duinen en het strand geven je alle ruimte. Natuurliefhebbers komen volop aan hun trekken. Zandvoort ligt temidden van uitgestrekte duinen, met prachtige jog-, wandel- en fietspaden. Vanuit het dorp stap je zo het prachtige Nationaal Park Zuid-Kennemerland in.

Zandvoort heeft alles in huis om je een heerlijke tijd te bezorgen. Er zijn vele hotels en pensions in allerlei prijsklassen en natuurlijk niet te vergeten het Park Zandvoort van Center Parcs.

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie m.b.t. overnachtingsmogelijkheden en activiteiten op www.vvvzandvoort.nl
Comfortabel en voor een aantrekkelijke prijs overnachten? Kijk dan eens op de website van het NH Hotels Zandvoort. Of neem eens een kijkje op de website van het Beach Hotel van Center Parcs.

Sponsors