Accreditatieformulier Circuit Zandvoort

Voor de meeste evenementen op Circuit Zandvoort kunt u via onderstaand formulier media accreditatie aanvragen. U wordt verzocht het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Tevens kunt u een digitale kopie van uw perskaart of ID-kaart toevoegen. Na ontvangst van het formulier zal uw aanvraag in behandeling worden genomen. Raadpleeg voordat u het formulier invult de media accreditatie criteria. Hier staat ook meer informatie over de deadlines. Wenst u zich aan te melden voor een evenement of activiteit wat niet in de lijst staat, neem dan contact op met media@circuitzandvoort.nl.

Ongeveer vijf weken voorafgaand aan het betreffende evenement, wordt de accreditatie geopend. Bij niet-publieksdagen, zoals vrij rijden en testdagen, start de aanmeldingstermijn ongeveer drie weken voorafgaand aan de activiteit.

 

 

 

Aanvraag media accreditatie

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*Help
*
*
*
*
*
*
*
*
Verzekering*Help
*
Help
*Help
*
Functie*
Parkeerkaart
Upload
Max bestandsgrootte: 1 Mb
Upload
Max bestandsgrootte: 1 Mb

Ik heb alle accreditatievoorwaarden gelezen en begrepen. Ik accepteer alle veiligheidsregels zoals gesteld bij de media accreditatie criteria en bevestig dat mijn aanvraag voldoet aan deze criteria. Tevens vrijwaar ik Circuit Zandvoort van elke aansprakelijkheid, omdat mijn bezoek aan Circuit Zandvoort geheel op eigen risico is.

Akkoord*

Sponsors