Media Jaarkaart

Met de Media Jaarkaart wil Circuit Park Zandvoort biedt Circuit Park Zandvoort voor media vertegenwoordigers die frequent op CPZ actief zijn, een seizoenspas en een optionele seizoenparking.
1.1.1. Voor jaarkaarten geldig in 2015 komen die media vertegenwoordigers in aanmerking die het voorafgaande jaar (2014) minimaal 6x een media accreditatie hebben ontvangen voor A-evenementen* op basis van hetzelfde medium.
1.1.2. Van elk van deze bezochtte A-evenementen* dient een (foto)verslag gepubliceerd te zijn.
1.1.3. A-evenementen* waarbij een aanvraag was goedgekeurd, maar waarvoor geen media-kaart is afgehaald (en geen verslag is gepubliceerd), tellen niet mee in de telling.
1.1.4. Jaarkaarthouders die in het voorgaande jaar (2014) onvoldoende gebruik hebben gemaakt van de jaarkaart (of onvoldoende publicaties hebben gerealiseerd), verliezen hun aanspraak op een media jaarkaart voor het huidige jaar (2015).
1.1.5. Media vertegenwoordigers die hun aanspraak voor de Media Jaarkaart 2015 zijn verloren, kunnen wel gebruik blijven maken van het online formulier voor accreditatie-aanvragen per evenement.
Voldoet u aan deze criteria? Mail dan naar  media@cpz.nl. Het maximum aantal jaarkaarten per medium is vastgesteld op twee, met uitzondering op landelijke TV en Radio omroepen (maximaal 4).
*Onder A-evenementen wordt verstaan: Paasraces, Historische Zandvoort Trophy, Hankook 12H ZANDVOORT, Pinksterraces, Italia a Zandvoort, Zandvoort Masters, Historic Grand Prix en Finaleraces.

Sponsors