flag NL

CM.com

Naamgevend Partner

In augustus 2020 verbond CM.com zich als naamgevend partner aan Circuit Zandvoort. Het partnership vloeit voort uit de samenwerking tussen CM.com en de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix.

Voor CM.com is Circuit Zandvoort een unieke locatie waar sport en verschillende doelgroepen samenkomen en waar online contact zich verbindt met live communicatie. Waar CM.com wereldwijd bedrijven aan klanten/bezoekers koppelt via hun mobiele telefoon, verbindt CM.com Circuit Zandvoort bedrijven en bezoekers via de emotie van (auto)sport. De combinatie van liefhebberij voor sport vanuit CM.com, de liefde voor techniek vanuit CM.com Circuit Zandvoort en de manier waarop online en live communicatie samenkomt, is de oorsprong van dit partnership.

Als partners zetten CM.com en Circuit Zandvoort de volgende stap in de digitale transitie van het iconische duincircuit. De slimme mobiele communicatie- en betaaloplossingen van CM.com zorgen voor een optimale fan-beleving in de gehele customer journey van de bezoeker. Met deze technologie kan de evenementbezoeker proactief op de hoogte worden gehouden met relevante, gepersonaliseerde informatie. Op deze manier wil CM.com Circuit Zandvoort iedere evenementbezoeker een VIP-ervaring bieden.

CM.com is niet te missen op het circuit, zo zijn de start- en finishboog op de main straight van de track, de CM.com bocht (bocht 10) en de tribune in CM.com stijl.

Red Bull Lounge CM com Circuit Zandvoort Max Verstappen 0006 9

Partnerships

Als partner van het circuit werk je mee aan de toekomst

Vooruitgang vergt teamwork. Daarom werken we bij CM.com Circuit Zandvoort graag samen. Strategisch richting de toekomst: wordt voorkeursleverancier, gebruik het circuit als field lab of wordt partner bij een evenement. Uiteraard biedt een partnership vaste voordelen. Samen kijken we welke samenwerking het beste past.

Lees meer

Partners van CM.com Circuit Zandvoort

Meer over onze partners