Terug naar overzicht

Bernies Bar & Kitchen officieel geopend

Nieuws

Bernie’s Bar & Kitchen officieel geopend door Bernhard van Oranje

Wouter Berghuis chef-kok van nieuw restaurant op Circuit Zandvoort

 

Op woensdag 21 juni dag is Bernie’s Bar & Kitchen, het nieuwe restaurant op Circuit Zandvoort, officieel geopend. Uniek in de geschiedenis van het circuit is dit restaurant 7 dagen per week open is voor ontbijt, koffie, lunch, borrel of diner. Bernie’s Bar & Kitchen wordt gerund door Chef-kok Wouter Berghuis en zijn enthousiaste en gedreven team.

De locatie is bijzonder; boven de recentelijk vernieuwde pitstraat met panoramisch uitzicht over de befaamde Tarzanbocht, kan elke gast genieten van de warme sfeer en het stijlvol ingerichte Bernie’s. Het is een historische plek waar bezoekers dag in dag uit getuige kunnen zijn van de meest indrukwekkende inhaalacties. Tank interior design was verantwoordelijk voor het interieur en dat is te zien aan de kenmerkende mix van warme, rijke stoffen en materialen gecombineerd met meer urban en industriële elementen.

 

Bernhard van Oranje: “Circuit Zandvoort is een magische plek waar meer dan 300 dagen per jaar wat gebeurt. Als je bij Bernie’s reserveert zit je altijd op de eerste rij. Van ontbijt tot diner. Het concept van het restaurant is bedacht om een welkome aanvulling te zijn voor de omgeving, zoals Haarlem, Bloemendaal, Amsterdam en uiteraard Zandvoort. Het is een ideale event locatie voor het bedrijfsleven. Voor events verzorgt het team van Bernie’s de catering voor de vergader- en presentatieruimtes zoals de Heineken F1 room en de RedBull Experience ruimte met volledige tv-wand en formule 1 motor. Ook prettig is dat er altijd voldoende parkeerruimte is voor onze gasten.”  


Chef-kok Wouter Berghuis

De keukenbrigade staat onder leiding van Wouter Berghuis. De ervaren kok kijkt onder andere terug op 14 succesvolle jaren als souschef bij Michelinster-restaurant Cheval Blanc. Met het aantrekken van Wouter Berghuis heeft Bernie’s een Haarlemmer aan boord die de regio goed kent. Wouter Berghuis: ”Ik kijk er ontzettend naar uit om mijn kennis en ervaring toe te passen en verder uit te breiden in de keuken van Bernie’s Bar & Kitchen. We gaan voor kwaliteit en eerlijke producten en dat op een aantrekkelijk prijsniveau. We hebben herkenbare producten maar Bernie’s zou Bernie’s niet zijn als we daar niet onze eigen twist aan zouden geven. Uiteraard werken we met natuurlijke ingrediënten, zoveel mogelijk biologisch en uit de streek.” 

Bernie’s Beachclub

Wie aan Zandvoort denkt, denkt naast aan het circuit ook aan het strand. Bernie’s Bar &

Kitchen heeft een tweede pop up vestiging direct aan het strand van Zandvoort. Bernie’s Beach Club is inmiddels ook nét geopend voor de eerste bezoekers.

Bernhard van Oranje: “We zijn trots op deze locatie met twee zwembaden, eigen parking en de plek dicht bij de ingang van het circuit. Dit geeft onze gasten en eventorganisatoren nog meer mogelijkheden, zoals de combinatie van een dag op het circuit en daarna op het strand uitwaaien. Bernie’s Beach Club is vooral een hele relaxte en laagdrempelige beach club met betaalbare gerechten op de menukaart, originele drankjes en een prachtig decor. Samen met alle partners willen wij met Bernie’s Bar & Kitchen en Bernie’s Beach Club zorgen voor de beste food en event beleving van alle circuits van Europa.”

Bernie’s Bar & Kitchen is trots op de samenwerking met partners Heineken®, Moët & Chandon, Red Bull, Buscaglione Espresso en Vermaat.

 

Over Circuit Zandvoort

Circuit Zandvoort biedt jaarlijks een zeer uitgebreide en gevarieerde kalender vol spectaculaire topevenementen en internationale hoogtepunten zoals Italia à Zandvoort, ADAC GT Masters weekend, British Race Festival, de Historic Grand Prix Zandvoort en natuurlijk de DTM. Het unieke circuittraject wordt door veel coureurs geroemd vanwege de unieke ligging, de uitdagende bochten en de bijzondere accommodatie. Circuit Zandvoort is, met de nieuwe restaurants Bernie's Bar & Kitchen en Bernie's Beach Club, ook de ideale locatie voor een diner, event, meeting en productpresentatie. 

 

www.bernies.nl | #berniesbarkitchen | #berniesbeachclub

Sponsors