Terug naar overzicht

Gratis tickets voor Zandvoort Masters Weekend

Nieuws

Racefans met een passie voor spectaculaire autosport met indrukwekkende GT3 supercars en snelle Formule 3 bolides kunnen met plezier uitkijken naar het Zandvoort Masters Weekend op 18, 19 en 20 september. Drie rijkelijk gevulde dagen met hoogwaardige autosport staan op het programma, met hoofdrollen voor de ADAC GT Masters en de 25e editie van de beroemde Masters of Formula 3.


Foto: Chris Schotanus, Essay Produkties

Tijdens het spannende Zandvoort Masters Weekend kunnen autosportliefhebbers en enthousiaste families genieten van een all-round autosport-evenement. Eén van de hoofdacts wordt vervuld door de Masters of Formula 3. De wedstrijd, die voor de 25e maal verreden wordt, staat hoog aangeschreven in de internationale autosport. Immers maakten winnaars als David Coulthard, Jos Verstappen, Tom Coronel, Lewis Hamilton en Nico Hulkenburg, dankzij hun Masters-zege, een flinke stap voorwaarts in hun autosport carrières. Ook de winnaar van 2014, niemand minder dan Max Verstappen, heeft mede dankzij de winst op Zandvoort, de sprong naar de Formule 1 kunnen maken. Op 18, 19 en 20 september zullen verschillende internationale F3-coureurs strijden om de Masters-titel. Allen met gelijkwaardige Formule 3 bolides. Ter ere van het 25 jarige jubileum zullen ook enkele coureurs die in het verleden actief waren in de Masters of Formula 3, aanwezig zijn bij het evenement. De namen van deze coureurs worden op een later moment bekend gemaakt.


Foto: Chris Schotanus, Essay Produkties

Naast het snelle Formulewagen-geweld van de Masters of F3 wordt de andere hoofdact vervuld door de ADAC GT Masters. Een imposant startveld van meer dan twintig GT3 supercars komt in actie op het Zandvoortse asfalt. Krachtpatsers van de merken Audi, BMW, Mercedes en Porsche strijden om de zege, net als de snelle bolides van Lamborghini, Corvette, Nissan en Bentley. Met op zowel zaterdag als zondag een wedstrijd, is er volop gedonder in de duinen.


Foto: ADAC Motorsport

Gratis entree

Het Zandvoort Masters Weekend biedt niet alleen een aantrekkelijk raceprogramma, ook de toegangsprijzen zijn zeer aantrekkelijk. Zo kunnen fans en gezinnen via DEZE LINK gratis duinkaarten downloaden, die het hele weekend geldig zijn en toegang geven tot het duingebied van Circuit Park Zandvoort. Vanaf deze ‘natuurlijke tribunes’ is de actie op zeer bijzondere wijze van dichtbij te volgen.

Bezoekers die ook een kijkje willen nemen in de paddocks om daar de racebolides van dichtbij te aanschouwen, of die plaats willen nemen op de overdekte hoofdtribune, kunnen een dagkaart aanschaffen vanaf € 20,00 (kinderen van 4 tot 12 jaar ontvangen 50% korting). Weekendkaarten zijn verkrijgbaar voor slechts € 30,00, inclusief toegang tot het dak van het pitsgebouw. Toegangsbewijzen voor het Zandvoort Masters Weekend kunnen vanaf heden gekocht worden via DEZE PAGINA

Sponsors