Terug naar overzicht

Programma Jumbo Racedagen bekend gemaakt

Nieuws

Vandaag is tijdens een persconferentie in de Max Verstappen Paddock Club op Circuit Zandvoort het programma voor de derde editie van de Jumbo Racedagen bekendgemaakt. Samen met haar partners Jumbo Supermarkten, Red Bull Nederland en Verstappen Management, organiseert  Circuit Zandvoort dit jaar weer het grootste familie race evenement van Nederland.Op 20 en 21 mei gaan de remmen los en is er nog meer actie te zien op Circuit Zandvoort. De vorige edities waren een daverend succes en de derde editie belooft nóg spectaculairder te worden! Er zijn verschillende raceseries aan het programma toegevoegd, er zijn diverse stuntshows en er is weer volop entertainment voor de hele familie.

Uitbreiding internationale races
Het aantal races wordt dit jaar uitgebreid met een aantal nieuwe raceklassen. Zo staan er drie races van het FIA WTCR op het programma, waarvan 1 race op zondag en twee op maandag.

Aston Martin Red Bull Racing is net als voorgaande jaren weer van de partij, met beide dagen spectaculaire F1 showruns. Max Verstappen komt zondag en maandag weer in actie zodat alle Nederlandse fans hun held kunnen zien. Maar er komt nog meer!


Op zondag zijn er dit jaar 3 Grand Prix winnaars!
Max Verstappen, Daniel Ricciardo en David Coulthard komen op zondag alle drie in actie. Hoe die demo’s er exact uit komen te zien, is nog een verrassing. Maar alle drie coureurs zullen op het Zandvoortse duinencircuit te zien zijn, dus dat wordt een ongekend F1 spektakel.

Ladies GT Race
Ook gaan we dit jaar voor het eerst een race met alleen dames op de baan zien, tijdens de Ladies GT Race. Omdat er relatief weinig dames op het race circuit te vinden zijn, zag Jumbo hierin een goede aanleiding om een aantal bekende Nederlanders en werkneemsters van Jumbo te trainen in het racen. Deelnemers zijn onder andere Monic Hendrickx, Pernille La Lau, Kim Feenstra, Carlijn Achtereekte, Ellen ten Damme, Barbara Barend, Britt Dekker en Gwen van Poorten. Wie van hen mag de champagne ontkurken op het legendarische erepodium van Circuit Zandvoort?

Red Bull Caravanrace
Op maandag 21 mei vindt voor het eerst de Red Bull Caravanrace plaats. De enige race waar het publiek niet alleen naar kan kijken, maar ook zelf mee kan doen. Het gaat hierbij om lol, techniek en snelheid. Aan de race kunnen 14 coureurs meedoen. Meer informatie op redbull.nl/caravanrace

Bestel snel je tickets
Tribune- en F1-Paddock kaarten voor de Jumbo Racedagen en speciale VIP Tickets voor de Max Verstappen Paddock Club zijn verkrijgbaar op www.circuitzandvoort.nl. Ook is er wederom een aktie voor duinkaarten via Jumbo Supermarkten.


 

Sponsors