Terug naar overzicht

Race Experience

Nieuws

Bleekemolens Race Planet laat jongensdromen uitkomen met een Race Experience. Want waar is het nou mogelijk om op één dag zelf te rijden in een Ferrari F430, een Aston Martin Vantage, een Lamborghini Gallardo en een Porsche 911? Bij Bleekemolens Race Planet mag iedereen met een rijbewijs B helemaal zelf in al deze en heel veel meer spectaculaire voertuigen rijden op Circuit Park Zandvoort. Geen instructeur op de bijrijdersstoel en geen snelheidscamera's, gewoon lekker rijden. Bij Race Planet is het mogelijk!

Unieke ervaring

Bleekemolens Race Planet heeft diverse, supersnelle programma’s ontwikkeld voor zowel individuele deelnemers als voor grote groepen. De Race Experience, de Ultimate Experience en de Extreme Experience zijn arrangementen voor individuele deelnemers en kleine groepen. Voor bedrijven, verenigingen en vriendenclubs vanaf 6 personen heeft Bleekemolens Race Planet speciale groepsarrangementen ontwikkeld. Onder leiding van ervaren instructeurs en coureurs maakt u op een realistische manier kennis met de autosport. Behalve de Race Experiences organiseert Bleekemolens Race Planet op het circuit van Zandvoort ook rijvaardigheidstrainingen en racecursussen. Meer informatie: www.raceplanet.nl

Op Circuit Park Zandvoort worden daarnaast Race-experience dagen aangeboden door de Rensportschool Zandvoort en door Certainty. Voor meer informatie over het wagenpark van deze bijzondere experience-dagen verwijzen wij u graag door naar www.rsz.nl en www.certainty.nl.

Sponsors