Terug naar overzicht

RaceFan F1 Start is nu verkrijgbaar

Nieuws

Vanaf 17 maart ligt de nieuwe editie van RaceFan F1 ‘Start’ in de boek-/tijdschriftshops van onder andere Bruna/AKO/Bijenkorf en Primera.

Tekst: Aangeleverd persbericht

Voor autosportseizoen 2016 heeft de fan met deze uitgave alle denkbare informatie in handen over de Formule 1 teams, coureurs, wagens, motoren, circuits en racedata, reglementen en statistieken. Plus het handige Houd zelf de standen bij invulschema. De deelnemende coureurs vertellen onder de noemer Quote over hun verwachtingen in dit jaar.


Max Verstappen staat extra in de spotlights. Wereldwijd kijkt men vol verwachting uit naar zijn prestaties met team Scuderia Toro Rosso en de Ferrari-power. Maar er zijn meer belangrijke spectaculaire autosportseries om over te berichten en een kijkje achter de schermen te nemen. Circuit Park Zandvoort biedt een vol en gevarieerd evenementenprogramma, met voor elke fan wel iets! Toppers o.a. de DTM en Historic Grand Prix.

Voor de autosportfan is RaceFan ‘Start’ aan het begin van elk nieuw seizoen de must have guide, onmisbaar bij de TV-uitzendingen en tijdens circuitbezoek.

► RaceFan F1 ‘Start’ 2016, verkoopprijs 14,95 euro

Sponsors