Terug naar overzicht

Tickets Racedagen driven by Max Verstappen nu verkrijgbaar

Nieuws

 

Racedagen driven by Max Verstappen dagje uit voor het hele gezin op 4 en 5 juni in Zandvoort

Vandaag is de voorverkoop gestart voor de ‘Racedagen, driven by Max Verstappen’ die op 4 en 5 juni plaatsvinden op Circuit Park Zandvoort. Tijdens dit familie-evenement kunnen liefhebbers van de Formule 1 en fans van Verstappen dichtbij de Nederlandse Formule 1-held komen. Verstappen geeft verschillende demonstraties met een Scuderia Toro Rosso Formule 1-auto en is ook bij handtekeningsessies present. Maar er is meer. Er staan diverse races, waaronder het Formula 4 NEZ Championship, op het programma. De eerste entreetickets zijn verkrijgbaar via  www.verstappen.nl en www.circuit-zandvoort.nl    ( klik hier voor de directe link).


© Red Bull Media House

Na zijn successen in de Formule 3, waaronder de winst in de Zandvoort Masters in 2014, maakte Max Verstappen vorig jaar op sensationele wijze zijn Formule 1-debuut bij het team van Scuderia Toro Rosso. Natuurlijk liet hij zich de kans niet ontnemen, zijn vele Nederlandse fans van het spektakel van de Formule 1 te laten genieten. Als locatie daarvoor koos hij Circuit Park Zandvoort, zijn thuiscircuit. Vele duizenden fans waren bij het evenement aanwezig, genoten van de indrukwekkende demonstraties, kochten official merchandise artikelen en bemachtigden een handtekening van hun idool.


© Red Bull Media House

Dit jaar hebben de Racedagen, driven by Max Verstappen een vergelijkbaar en tegelijkertijd vernieuwd concept. “De Formule 1 is, mede door het succes van Max, ongekend populair geworden onder een groot en breed publiek. Daarom krijgt deze editie van de Racedagen een meer familiair karakter. Natuurlijk blijven de demonstraties van Max het hoogtepunt, maar we voegen ditmaal ook verschillende andere elementen toe waardoor het een uitstapje wordt voor het hele gezin”, aldus Erik Weijers, C.O.O. van Circuit Park Zandvoort. De organisatie maakt in april het complete programma van het evenement bekend.


© Red Bull Media House

In de voorverkoop van de ‘Racedagen, driven by Max Verstappen’ zijn toegangskaarten voor de ‘Formule 1’-paddock verkrijgbaar voor € 22,50, kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen € 11,25 (kinderen tot en met 4 jaar gratis entree). Ook zijn gelimiteerde kaarten met een zitplaats op de hoofdtribune, inclusief toegang tot de Formule 1-paddock, beschikbaar. Kaarten kunnen worden besteld via DEZE LINK. Duinkaarten zullen vanaf een later moment beschikbaar komen.

Sponsors