flag EN

Finder

Official Partner

Finder is specialist in relaistechniek, met een wereldwijd aanbod van circa 14.500 verschillende producten. Het Italiaanse merk concentreert zijn productie- en logistieke faciliteiten in West-Europa, met het hoofdkantoor in Italië. Dankzij de internationale visie levert het bedrijf oplossingen voor de woon-, gebouwen- en industriesector via een netwerk van verkoopkantoren in 28 landen en meer dan 80 exclusieve vertegenwoordigingen.

Finder hecht veel waarde aan mensen, goede relaties en de kwaliteit van zijn producten. Daarnaast onderscheid het zich als één van de producenten met het hoogste aantal kwaliteitskeurmerken en certificeringen ter wereld.

Begin 2024 heeft Finder zijn intrek genomen in de Finder Relais Pole Position Lounge, vanwaar je een fantastisch zicht hebt op de start/finish en, zoals de naam al verklapt; de pole position.

Red Bull Lounge CM com Circuit Zandvoort Max Verstappen 0006 9

Partnerships

As a partner towards the future

Progress takes teamwork. That is why we like to work together at Circuit Zandvoort. Strategically towards the future: become a supplier, use the circuit as a field lab or become a partner at an event. Naturally, a partnership offers fixed advantages. Together we look at which collaboration fits best.

Read more

Partners from Circuit Zandvoort

More about our partners