flag EN

The Bastard

Official Partner

The Bastard is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige keramische barbecues. Het merk heeft een passie voor kwaliteit en innovatie, en streeft ernaar om een onvergetelijke ervaring te bieden aan haar klanten. De barbecues van The Bastard staan bekend om hun duurzaamheid, uitstekende kookresultaten en veelzijdigheid. Of je nu wilt grillen, roken, bakken, stoven of slow-cooking wilt toepassen, de barbecues van The Bastard bieden tal van mogelijkheden. Het merk heeft een sterke positie opgebouwd als toonaangevende BBQ-specialist en wordt geprezen door zowel professionals als hobbykoks.

Als onderdeel van de samenwerking met Circuit Zandvoort zal The Bastard het circuit voorzien van zijn state-of-the-art barbecues. Deze zullen worden gebruikt om een breed scala aan horeca te faciliteren op het circuit, waaronder zakelijke arrangementen en culinaire ervaringen voor bezoekers van evenementen zoals de Historic Grand Prix 2023.

DSC0975 ARW Dx O Deep PRIME

Circuit sluit partnership met The Bastard voor ultieme BBQ ervaring

The Bastard, het Nederlandse barbecue merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige keramische barbecues, en Circuit Zandvoort hét iconische circuit aan de Noordzeekust, hebben aangekondigd een partnership te sluiten. De samenwerking zal zich richten op het creëren van een unieke en spectaculaire culinaire ervaring voor bezoekers van het circuit.

Red Bull Lounge CM com Circuit Zandvoort Max Verstappen 0006 9

Partnerships

As a partner towards the future

Progress takes teamwork. That is why we like to work together at Circuit Zandvoort. Strategically towards the future: become a supplier, use the circuit as a field lab or become a partner at an event. Naturally, a partnership offers fixed advantages. Together we look at which collaboration fits best.

Read more

Partners from Circuit Zandvoort

More about our partners