flag EN

Kerst Arrangementen

Ho ho ho kerst op het Circuit

Ben je op zoek naar een unieke manier voor jouw kerstpakketten uitgifte? Wil jij een gezellige kerstlunch of -borrel voor je collega’s en relaties organiseren? Vanaf donderdag 7 tot en met vrijdag 22 december kun je jouw kerst-evenement laten plaatsvinden op Circuit Zandvoort. Een speciale gelegenheid waar ieders hart sneller van gaat kloppen. Ontdek hoe wij kerst vieren in stijl en met een vleugje adrenaline (want wie wil nou niet met eigen auto even het circuit op…?).

Kerst op de beste manier!

Kerst is een mooi moment om medewerkers en relaties te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Daarnaast zijn de feestdagen en een kerst-evenement hét moment om met elkaar successen te vieren en het jaar op gezellige wijze af te sluiten. Zonder twijfel brengt een kerst-evenement ook mensen dichter bij elkaar, omdat je in een andere maar vooral ook bijzondere omgeving bent.
Verder is een kerst-evenement ook het uitgelezen moment om een kerstpakket of eindejaarsgeschenk te overhandigen.

Kortom, een unieke beleving die verbindt en versterkt!

Elles Rodenburg vd Maarel 25 Large 1

Uniek arrangement in kerstsfeer!

Unforgettable events

Speciaal voor kerst 2023 hebben The Event Company, Circuit Zandvoort en Van der Maarel Eventstyling samen en speciaal voor jou een uniek arrangement samengesteld, geheel verzorgd.

De kerstman begroet alle gasten in een met kerstbomen en sfeervol ingerichte lounge waar iedereen geniet van een lunch of een borrel. De kerstman is ook de DJ van dienst en draait fijne deuntjes en herkenbare beats, voordat iedereen met hun eigen auto over het circuit en via de pitbox drive-through een kerstgeschenk in ontvangst neemt.
Uiteraard alles compleet en volledig verzorgt!

Even bellen voor meer informatie?

Partners from Circuit Zandvoort

More about our partners