flag NL

Bereikbaarheid

Bezoek CM.com Circuit Zandvoort

Circuit Zandvoort is niet alleen bekend vanwege haar legendarische races en fantastische sfeer. De Zandvoortse racepiste wordt ook geroemd door haar unieke ligging. Met het strand vlakbij en een droomparcours in de Zandvoortse duinen, is het een feest voor elke racefan om een bezoek te brengen aan het circuit. We zijn op verschillende manieren te bereiken.

Openbaar vervoer (ov)

Trein
Zandvoort is mede door een directe treinverbinding vanuit Amsterdam, Haarlem en Den Haag uitstekend bereikbaar met de trein. Circuit Zandvoort ligt op 10 minuten loopafstand vanaf het NS Station. Op het stationsplein gaat men naar rechts, richting de Van Speijkstraat. Aan het einde van de weg steekt men schuin over, langs het tankstation en vervolgt de route over de Burgemeester van Alphenstraat. Na 500 m zie je aan de rechterkant de ingang van het Circuit Zandvoort.

Bus

Ook is het mogelijk om met de bus naar Circuit Zandvoort te reizen. Er vertrekken regelmatig bussen vanuit het centrum van Zandvoort richting het evenemententerrein van Circuit Zandvoort. Maar ook zijn er directe verbindingen met Amsterdam en NS Station Haarlem Spaarnwoude met buslijn 80. Buslijn 81 (o.a. met een halte bij NS Station Haarlem) stopt zelfs direct voor de hoofdingang van Circuit Zandvoort.

Met de auto

Gebruik voor je navigatie het adres:

Circuit Zandvoort
Burgemeester van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort

Deze leidt naar de hoofdingang van Circuit Zandvoort direct aan de straat.

Geen navigatie? Volg dan vanaf de snelweg A9 de borden Zandvoort (via de afrit Haarlem-Zuid – N205) en vervolgens de N201 richting Zandvoort. Ook kan met op de A9 kiezen voor de afrit Haarlem (via de A200) om via de N200 naar Zandvoort te rijden.

Let op! Bij een aantal evenementen zal een speciaal reisadvies opgesteld worden.

Parkeren

Het evenemententerreinen van Circuit Zandvoort omvat meerdere parkeerterreinen.

Als er geen publieksevenementen zijn, dan is parkeren vaak gratis. De standaard bezoekersparkeerplaats is Parking A.

Bij de meeste evenementen geldt betaald parkeren. Hierbij geldt vol=vol. Indien parkeren niet (meer) mogelijk is op Circuit Zandvoort, kan worden uitgeweken naar de parkeerterreinen van de Gemeente Zandvoort.

Route leveranciers

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners