flag NL

Congressen & Seminars

Maak impact met jouw verhaal

Uitpakken met een congres, symposium of seminar? Circuit Zandvoort heeft alles in huis voor een inspirerend evenement in de juiste setting. Evenementen zijn maatwerk. Wij denken graag met je mee om de juiste mix te vinden.

een onderscheidend evenement organiseren

Op het circuit zijn we expert in het samenbrengen van mensen en het bieden van een onvergetelijke ervaring. Wij weten wat ervoor nodig is om een onderscheidend evenement te organiseren. Onze kennis en ervaring zetten we graag in bij de organisatie van jouw congres, symposium of seminar.

Maatwerk is de sleutel tot een succesvol evenement waar bezoekers nog lang over napraten. Wij adviseren graag hoe onze zalen, inrichtingsmogelijkheden en de topkwaliteit faciliteiten de perfecte setting voor jouw evenement vormen.

Dutch Grand Prix Lounge C Mcom Circuit Zandvoort 0000 3
Dutch Grand Prix Lounge C Mcom Circuit Zandvoort 0005 3
Dutch Grand Prix Lounge C Mcom Circuit Zandvoort 0001 4
Dutch Grand Prix Lounge C Mcom Circuit Zandvoort 0006 2
Dutch Grand Prix Lounge C Mcom Circuit Zandvoort 0004 4
Dutch Grand Prix Lounge C Mcom Circuit Zandvoort 0002 6
Race licentie halen CM com Circuit Zandvoort 2
Presentatie NS Bas Nijhuis CM.com Circuit Zandvoort Business Events

Voor elk event de juiste setting

Met maar liefst 45 ruimtes is het circuit geschikt voor elk type congres met 100 tot 500 bezoekers. De ruime zalen zijn flexibel in te richten en kunnen uitstekend gecombineerd worden met break out ruimtes voor een meer intieme setting.

Unieke beleving

Genieten van een spektakel zoals je dat alleen op het circuit kunt vinden kan met groepen tot wel 2.750 personen. Zo kan de hoofdtribune ingezet worden voor een energieke kick-off of een spectaculaire afsluiting. Daarnaast hebben we ruime paddocks van meer dan 3.000 m2. Deze kunnen ingezet worden voor ontvangsten, als demoruimte of voor sportieve activiteiten.

Dutch Grand Prix Lounge C Mcom Circuit Zandvoort 0000 3

Succesverhalen vanaf het circuit

Ontdek wat anderen vinden

Bekijk cases

Meer informatie of een offerte?

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners