flag NL

Toegankelijkheid

Mindervalide bezoekers

Circuit Zandvoort wil graag dat alle racefans zich welkom voelen en net zo van het racespektakel kunnen genieten als elke andere bezoeker. Op deze pagina tref je aanvullende informatie aan voor mindervaliden, waarbij Circuit Zandvoort haar verantwoordelijkheid omtrent faciliteiten voor mindervaliden erg serieus neemt.


Mocht je dan ook vragen hebben omtrent faciliteiten voor mindervaliden, of opmerkingen ter verbetering, dan kun je deze richten aan info@circuitzandvoort.nl of u maakt gebruik van onderstaand contactformulier.

Zichtlocaties voor rolstoelhouders

Rolstoelhouders hebben (indien voorzien van de juiste toegangsbewijzen) toegang tot het gehele paddockterrein waar de raceteams staan opgesteld. Ook zijn er speciale zichtlocaties waar mindervaliden bovenop de actie zitten en niets meer missen van het spektakel op de baan. Deze locaties worden na het voltooien van de verbouwingswerkzaamheden bekend gemaakt.

Parkeerplaatsen

Achter de hoofdtribune (op Parking A) is een beperkt aantal gereserveerde parkeerplaatsen op verharde ondergrond beschikbaar.

Om hier te parkeren dient bij je auto een geldige mindervalidenparkeerkaart zichtbaar te zijn. Om te kunnen parkeren dien je rekening te houden met het type evenement wat u wenst te bezoeken en dien je in bezit te zijn van een geldig parkeerticket.

  • bij de ADAC GT Masters en Historic Grand Prix dien je voorafgaand aan het evenement tijdig (minimaal twee weken van tevoren) een aanvraag voor een parkeerplaats in te dienen via het online formulier (onderaan deze pagina).
  • bij breedtesport-races (o.a. WES en DNRT) kun je doorgaans parkeren op de Paddock. Dit is mede afhankelijk van de parkeerindeling die organisatoren/huurders op het evenemententerrein hanteren.

Aanvraag parkeerplaats

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners