flag NL

Racesquare Circuit Zandvoort

Ontpop jezelf tot F1-coureur

Stap zelf in een Formule 1-bolide op Circuit Zandvoort! Racesquare Circuit Zandvoort is hét sim race centrum voor jong en oud, gevestigd boven onze pitboxen. Geniet met je vrienden, vader, moeder, opa, oma of zakenrelaties van een unieke race ervaring in het hart van Nederlands' enige echte Grand Prix circuit.

Openingstijden

Houd onze website in de gaten voor (besloten) evenementen en afwijkende parkeerinformatie. Op de dagen dat er evenementen plaatsvinden op het circuit is Racesquare enkel toegankelijk met een toegangskaart voor het desbetreffende evenement. Reserveer via de website voor je bezoek, voor een gegarandeerde plek in de sim.

Dag Openingstijd

Maandag

Gesloten

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

12:30 - 20:00

Donderdag

12:30 - 20:00

Vrijdag

12:30 - 20:00

Zaterdag

11:30 - 20:00

Zondag

11:30 - 19:00

Ligging

Beschik je over een geldig ticket voor Racesquare Circuit Zandvoort, dan parkeer je gratis op Parking A. Dit is het parkeerterrein achter de hoofdtribune. Je vindt Racesquare Circuit Zandvoort bij het terras aan de achterzijde van het pitgebouw. Je geraakt hier als volgt:

  1. Betreed het circuit via de hoofdingang aan de Burgemeester van Alphenstraat 108.
  2. Ga rechtdoor langs de hoofdtribune. Hier vind je Parking A.
  3. Rechtsachter op het parkeerterrein vind je een voetgangerstunnel. Deze bevindt zich dus aan het eind van het rechte stuk. Via de tunnel loop je onder het rechte stuk door.
  4. Inmiddels bevind je je in Paddock 1. Neem de trap naar boven - links van Mickey's Bar - naar het terras. Je vindt ons aan de rechterkant, te midden van de galerij.

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners