flag NL

Diner & Receptie

Culinair genieten in een bijzondere omgeving

Van een gezellige borrel met heerlijke hapjes tot een luxe 3-gangendiner. Met de prachtige omgeving van het circuit als achtergrond geniet je in stijl.

Sfeervol dineren op een unieke locatie

Het circuit biedt een optimale combinatie tussen een stijlvolle ambiance en heerlijk eten. Samen met onze chefs zoeken we de meest geschikte menu's voor je uit. Daarnaast zorgen we dat je een perfect verzorgde avond beleeft samen met je gasten.

2022 09 01 MRF 3039

Recepties & Diners met ultiem uitzicht

De Dutch Grand Prix Lounge is een historische strandtent in het hart van het circuit. Sfeervolle recepties en diners(feesten) met strandgevoel en een terras met uitzicht over de baan en de duinen. Ideaal voor bijvoorbeeld een barbecue verzorgd door onze chef.

Bernie's Bar & Kitchen is veelzijdig in te zetten voor groepen van 50 tot 150 personen. Creëer een buitengewone ervaring door Bernie's in te zetten als restaurant of ruimte voor je receptie. Heerlijk eten en drinken terwijl je geniet van het uitzicht over zowel de pitlane als de Tarzanbocht.

De Founders Lounge is met een pui van 40 meter pal aan de vangrail één van de meest bijzondere plekken om te borrelen of te dineren. Nergens komen de auto's zo dichtbij als hier. Maak gebruik van het ruime dakterras om je programma compleet te maken.

Dutch Grand Prix Lounge C Mcom Circuit Zandvoort 0000 3

Succesverhalen vanaf het circuit

Ontdek wat anderen vinden

Bekijk cases

Meer informatie of een offerte?

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners