flag NL

Wandelroute

Met de benenwagen

Let op: Vanwege opbouw Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix is de route gesloten tot en met 10 september! 

Door de ligging in de duinen is de omgeving van Circuit Zandvoort uitermate geschikt voor een wandeling. Rondom het circuit is een wandelpad waarbij je geniet van zowel de Noord-Hollandse natuur als de racetrack.

de route

De wandelroute rondom Circuit Zandvoort is uniek. Je geniet voortdurend van de flora en fauna die natuurgebied Kennemerland te bieden heeft. Ondertussen voel je - op slechts enkele meters afstand - bloedsnelle raceauto's voorbij razen. Je maakt kennis met de uitdagende hoogteverschillen waar Max Verstappen en Lewis Hamilton mee te dealen hebben in de Zandvoortse duinen. Daarnaast verbrand je tijdens de wandeling de benodigde calorieën. De wandeling is dus zowel qua ontspanning als voor je gezondheid een uitkomst!

Wandelroute Plattegrond CM com Circuit Zandvoort

startlocatie

  • Burgemeester van Alphenstraat 108 2041KP in Zandvoort. De start van de wandelroute ligt vlak na de Tarzanbocht. Je vindt deze door na de ingang/hoofdpoort van het circuit de hoofdweg te volgen. Loop/rijd achter de hoofdtribune langs. Op parking A, onder de radartoren, zie je linksachter de routebordjes. Hier kun je ook je auto parkeren.
  • Parkeerterrein naast de BMW Driving Experience, Rob Slotemakerstraat 1, 2041 KN in Zandvoort. Wandel/rijd het parkeerterrein (naast de slipschool) op. Aan het eind voor het tunneltje is de start, rechts op de geluidswal van het circuit.
CM com Circuit Zandvoort Bocht 1 2
CM com Circuit Zandvoort bocht 7 8 5
CM com Circuit Zandvoort Bocht 5 3
CM com Circuit Zandvoort bocht 14 2
CM com circuit zandvoort Wandelpad 2

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners