flag NL

MASCOT® WORKWEAR

Official Partner

MASCOT® WORKWEAR voorziet als Preffered Supplier de medewerkers van het Circuit Zandvoort van professionele werkkleding met een uniforme en representatieve uitstraling die bij de bedrijfsidentiteit van het circuit past.


DKF30069 min

MASCOT is een internationale en toonaangevende werkkledingfabrikant met het hoofdkantoor in Denemarken, vertegenwoordigers in 15 Europese landen en exporteert naar het grootste deel van de wereld via een wereldwijd netwerk van distributeurs. De ambities van MASCOT zijn groot en daarom is hoge kwaliteit cruciaal. Met een productassortiment dat werkkleding, veiligheidskleding en veiligheidsschoenen omvat, vinden de gebruikers altijd producten die aansluiten bij hun behoeften.

Red Bull Lounge CM com Circuit Zandvoort Max Verstappen 0006 9

Partnerships

Als partner van het circuit werk je mee aan de toekomst

Vooruitgang vergt teamwork. Daarom werken we bij Circuit Zandvoort graag samen. Strategisch richting de toekomst: wordt voorkeursleverancier, gebruik het circuit als field lab of wordt partner bij een evenement. Uiteraard biedt een partnership vaste voordelen. Samen kijken we welke samenwerking het beste past.

Lees meer

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners