flag NL

Over Circuit Zandvoort

Meer dan een racetrack

De thuisbasis van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix, vele race-evenementen en trackdays. Een icoon in de Nederlandse autosportgeschiedenis. Maar we zijn meer dan alleen een racetrack.

Hier vind je informatie over de geschiedenis van Circuit Zandvoort. Daarnaast vind je alles dat je wil weten over de 14 bochten van het circuit. Ook hebben wij een sectie met gave weetjes die een leuke toevoeging zijn aan je spreekbeurt.

145 A8515

Racetrack als field lab

Circuit Zandvoort ondersteunt ontwikkelprogramma’s

Als organisatie zet Circuit Zandvoort zich internationaal in voor ontwikkelingen in de duurzame technologie. Door samen te werken met ambitieuze jongeren van de universiteitsteams heeft de organisatie de missie om impact te maken op maatschappelijke thema’s en technologische ontwikkelingen.

Lees meer
DKF30495

Duurzaam hergebruik gebouwen

Hospitality ruimtes met karakter

Op verschillende locaties op het circuit zijn afgelopen jaren nieuwe faciliteiten voor zakelijke evenement bijgebouwd. Nieuw? Niet helemaal. De gebouwen hebben allemaal al een historie in de evenementenbranche. Het circuit hergebruikt faciliteiten en geeft ze zo een tweede leven.

Lees meer
C Mcom Circuit Zandvoort pers media aanvragen accreditatie 0000 A38 I7648

Pers & Media

Ben je journalist, fotograaf of andere media vertegenwoordiger en wil je op Circuit Zandvoort opnames komen maken? Hier vind je meer informatie hoe je in aanmerking komt voor accreditatie.

Lees meer
Cmcom circuit zandvoort inmotion 0003 HGP2022 Mick Kok 179

Pitcam

kijk live mee in de pitstraat

Ontdek meer

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners