flag NL

Field lab

CIRCUIT ZANDVOORT ONDERSTEUNT ONTWIKKELPROGRAMMA’S

Als organisatie zet Circuit Zandvoort zich internationaal in voor ontwikkelingen in de duurzame technologie. Door samen te werken met ambitieuze jongeren van de universiteitsteams heeft de organisatie de missie om impact te maken op maatschappelijke thema’s en technologische ontwikkelingen.

3 S3 A7534

Forze Hydrogen Racing

Waterstof

Dit waterstof raceteam van studenten van de TU Delft ontwerpt en bouwt door brandstofcellen aangedreven racevoertuigen. Forze heeft de missie om het grotere publiek de mogelijkheden van groene- en waterstoftechnologie in de autosport te laten zien.

Lees meer
Cmcom circuit zandvoort inmotion 0003 HGP2022 Mick Kok 179

InMotion

Elektrisch

InMotion is een team bestaande uit meer dan 50 studenten van de Technische Universiteit Eindhoven en Fontys Hogescholen uit Eindhoven. InMotion wil de energietransitie binnen de mobiliteit versnellen door het laden van elektrische auto’s net zo snel te maken als het tanken van een benzine- of dieselauto, waarmee voor velen een drempel om elektrisch te rijden wordt weggenomen.

Lees meer
145 A8393

Brunel Solar Team

Zonne-energie

Dit team van ambitieuze studenten van de TU Delft ontwerpt en bouwt een raceauto op zonne-energie om daarmee deel te nemen aan zonneraces wereldwijd. Met hun duurzame voertuig, racen zij mee aan de internationale ‘Sasol Solar Challenge’ in Zuid-Afrika.

Lees meer

Meer informatie of een offerte?

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners