flag NL

Shell

Primary Partner

Shell is al jarenlang als partner aan Circuit Zandvoort verbonden. Daarnaast is Shell al tientallen jaren actief betrokken bij de motorsport, waar haar producten onder extreme condities worden getest. De kennis die hiermee verkregen wordt, past Shell toe in de ontwikkeling van producten die geschikt zijn voor voertuigen op de openbare weg.

Met Shell V-Power en Shell Helix zorgt het merk ervoor dat de motoren van de voertuigen op het circuit nóg betere prestaties kunnen leveren. Het CO2-compensatieprogramma past daarnaast in het streven om de CO2-voetafdruk op het circuit te verlagen. Ook zijn er via het Miles & Me programma jaarlijks interessante aanbiedingen voor tickets op Circuit Zandvoort.

Circuit Zandvoort beschikt over een eigen Shell bezinestation. Het station verkoopt als enige in Europa alleen Shell V-Power Benzine en Shell V-Power Diesel en heeft hierdoor een uniek ontwerp gekregen.

Als partners werken Shell en Circuit Zandvoort jaarlijks aan vele projecten om zowel de bezoekers van Circuit Zandvoort als de loyale Shell tankers te laten profiteren van de unieke samenwerking.

Red Bull Lounge CM com Circuit Zandvoort Max Verstappen 0006 9

Partnerships

Als partner van het circuit werk je mee aan de toekomst

Vooruitgang vergt teamwork. Daarom werken we bij Circuit Zandvoort graag samen. Strategisch richting de toekomst: wordt voorkeursleverancier, gebruik het circuit als field lab of wordt partner bij een evenement. Uiteraard biedt een partnership vaste voordelen. Samen kijken we welke samenwerking het beste past.

Lees meer

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners