-
Red Bull Content Pool Community Hero Image

Bereikbaarheid

Bezoek CM.com Circuit Zandvoort

CM.com Circuit Zandvoort is niet alleen bekend vanwege haar legendarische races en fantastische sfeer, ook wordt de Zandvoortse racepiste geroemd door haar unieke ligging. Met het strand vlakbij en een droomparcours in de Zandvoortse duinen, is het een feest voor elke racefan om een bezoek te brengen aan Circuit Zandvoort. Het circuit is op verschillende manieren te bereiken.

Met de auto

Automobilisten kunnen in hun navigatiesysteem het adres van de locatie van CM.com Circuit Zandvoort invoeren. Dit betreft de Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP. Indien de navigatie niet het huisnummer herkent, volstaat ook enkel de straatnaam. De hoofdingang van Circuit Zandvoort bevindt zich direct aan de straat. Geen navigatie? Volg dan vanaf de snelweg A9 de borden Zandvoort (via de afrit Haarlem-Zuid – N205) en vervolgens de N201 richting Zandvoort. Ook kan met op de A9 kiezen voor de afrit Haarlem (via de A200) om via de N200 naar Zandvoort te rijden. Let op! Bij een aantal evenementen zal een speciaal reisadvies opgesteld worden. Check altijd de webpagina van het betreffende evenement.

 

Parkeren

Het evenemententerreinen van CM.com Circuit Zandvoort omvat meerdere parkeerterreinen, met capaciteit voor enkele duizenden auto’s. Bij de meeste evenementen kunnen bezoekers hier tegen betaling hun auto parkeren. Hierbij geldt vol=vol. Bezoekers dienen de borden Parking B/C te volgen, tenzij anders vermeld. Echter zijn er ook evenementen waarbij er minder parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Indien parkeren niet (meer) mogelijk is op Circuit Zandvoort, kan worden uitgeweken naar de parkeerterreinen van de Gemeente Zandvoort. Let op! Bij een aantal evenementen zal een speciaal parkeeradvies opgesteld worden. Check altijd de webpagina van het betreffende evenement. Houd er rekening mee dat er ook evenementen zijn waarbij bezoekers niet op het evenemententerrein kunnen parkeren.

Openbaar Vervoer (OV)

Veel race-evenementen op CM.com Circuit Zandvoort zijn populair bij racefans in binnen- en buitenland. Vanzelfsprekend wil de organisatie graag dat de fans zo min mogelijk in de file staan. Daarom is er naast reizen met de auto, een bijzonder aantrekkelijk alternatief: het openbaar vervoer.

 

Trein
Zandvoort is mede door een directe treinverbinding vanuit Amsterdam, Haarlem en Den Haag uitstekend bereikbaar met de trein. CM.com Circuit Zandvoort ligt op 10 minuten loopafstand vanaf het NS Station. Op het stationsplein gaat men naar rechts, richting de Van Speijkstraat. Aan het einde van de weg steekt men schuin over, langs het tankstation en vervolgt de route over de Burgemeester van Alphenstraat. Na 500 m zie je aan de rechterkant de ingang van het CM.com Circuit Zandvoort.

 

Bus
Ook is het mogelijk om met de bus naar CM.com Circuit Zandvoort te reizen. Niet alleen vertrekken regelmatig bussen vanuit het centrum van Zandvoort richting het evenemententerrein van CM.com Circuit Zandvoort, ook zijn er directe verbindingen met Amsterdam en NS Station Haarlem Spaarnwoude met buslijn 80. Buslijn 81 (o.a. met een halte bij NS Station Haarlem) stopt zelfs direct in de buurt van de hoofdingang van CM.com Circuit Zandvoort.

 

Goed voorbereid op reis
Vooral in het weekend zijn er op diverse trajecten in het land werkzaamheden aan het spoor en/of busroutes. Dit kan mogelijk gevolgen hebben voor de reis. Daarom adviseren we om goed voorbereid op pad te gaan en de reis te plannen met behulp van de NS Reisplanner via www.ns.nl (ook als NS Reisplanner Xtra App gratis te downloaden). De NS Reisplanner geeft een compleet reisadvies met de exacte vertrek- en aankomsttijden. Onderweg kan via de NS Reisplanner Xtra App deze actuele informatie opnieuw worden opgevraagd. Ook de website van 9292ov.nl biedt veel reisinformatie.

Drukte

Tijdens grote evenementen kan het op bepaalde momenten erg druk worden in de treinen en bussen naar Zandvoort en v.v., dus neem ruim de tijd voor de reis. Ga bijvoorbeeld aan het einde van de dag nog wat eten of drinken in het centrum of bij een van de strandtenten.

Contact