-
Race Planet

Race Experience

Coureur voor één dag
Race Planet

Race Planet

Bleekemolens Race Planet laat jongensdromen uitkomen met een Race Experience. Want waar is het nou mogelijk om op één dag zelf te rijden in een Ferrari 488 GTB, een Aston Martin Vantage, een Lamborghini Huracan en een Porsche 911? En wat te denken van krachtpatsers als de Mercedes-AMG GT en McLaren 540C? Bij Bleekemolens Race Planet mag iedereen met een rijbewijs B helemaal zelf in al deze en heel veel meer spectaculaire voertuigen rijden op CM.com Circuit Zandvoort. Geen instructeur op de bijrijdersstoel en geen snelheidscamera’s, gewoon lekker rijden. Bij Race Planet is het mogelijk! Ja, zelfs met snelle stoere Formule RP1 Formulewagens!

Impressie

Unieke ervaring

Bleekemolens Race Planet heeft diverse, supersnelle programma’s ontwikkeld voor zowel individuele deelnemers als voor grote groepen. De Race Experience, Driving Experience, Max Experience, Super Experience, Gold Experience, Diamond Experience (nieuw!!) en Platinum Experience zijn arrangementen voor individuele deelnemers en kleine groepen.

Voor bedrijven, verenigingen en vriendenclubs vanaf 6 personen heeft Bleekemolens Race Planet speciale groepsarrangementen ontwikkeld. Onder leiding van ervaren instructeurs en coureurs maakt u op een realistische manier kennis met de autosport. Behalve de Race Experiences organiseert Bleekemolens Race Planet op het circuit van Zandvoort ook rijvaardigheidstrainingen en racecursussen. Meer informatie:  www.raceplanet.nl

Driving-Fun

Circuitrijden voor iedereen betaalbaar maken, dat is het mission statement van Driving-Fun.com. Daarom heeft Driving-Fun.com geïnvesteerd in een eigen werkplaats en vloot van huurauto’s. Onder de namen ‘DFExperience’, ‘Coureur voor een Uur’ en ‘Speedcompany’ worden evenementen georganiseerd op de eigen trackdays. Op deze manier kan circuitrijden in de meest betaalbare vorm voor iedereen aangeboden worden.

 

DF Experience

De meest betaalbare optie vindt u op www.DFExperience.nl , hier kunt u kiezen voor een taxi-rit waarin wordt ingesnoerd naast een professionele coureur en op de grens van grip en slip over het circuit geracet wordt. Het is ook mogelijk om zelf te rijden en uw eerste stapjes als coureur te maken. Na een uitgebreide briefing, rijdt u eerst twee instructierondes mee met een instructeur. Daarna mag u – afhankelijk van uw arrangement – drie of meer rondes zelf achter het stuur plaats nemen. U mag kiezen uit een BMW E36 325i, BMW E36 M3, Audi RS5 of Audi R8 V10 Plus. Voor prijzen en beschikbare data, kijkt u op www.DFExperience.nl .

 

DF Coureur voor een Uur

Bij Coureur voor een Uur bent u zelf voor een vol klokuur de coureur. Na een uitgebreide briefing, krijgt u eerst twee instructierondes door de instructeur, waarna u de rest van het uur zelf achter het stuur plaats mag nemen. Ronde na ronde zal uw zelfvertrouwen en het tempo toenemen, waarbij het u zal verbazen hoe snel uw progressie is. Het Coureur voor een Uur arrangement is mogelijk in een BMW E36 325i, BMW E36 M3, Audi RS5 of Audi R8 V10 Plus. Voor prijzen en beschikbare data, kijkt u op www.CoureurvooreenUur.nl .

 

DF Speedcompany

Wilt u juist graag in veel verschillende auto’s op het circuit rijden? Dan bent u bij www.Speedcompany.nl aan het juiste adres. Na een uitgebreide briefing, kunt u in uw arrangement plaats nemen in verschillende auto’s, zoals een BMW E36 325i, BMW E36 M3, Audi RS5, Porsche 911 GT3 en een Audi R8 V10 Plus. Voor mogelijkheden, prijzen en beschikbare data, kijkt u op www.Speedcompany.nl .

Overige aanbieders

Op CM.com Circuit Zandvoort worden daarnaast Race-experience dagen aangeboden door de Rensportschool Zandvoort, GP-Elite en door Certainty. Voor meer informatie over het wagenpark van deze bijzondere experience-dagen verwijzen wij u graag door naar:

Contact