flag NL

VolkerWessels

Primary Partner

VolkerWessels is een toonaangevende, internationale bouwonderneming die met meer dan 120 lokale werkmaatschappijen bouwt aan wonen, werken en mobiliteit. VolkerWessels is sinds 2019 als Event Supporter verbonden aan de Dutch Grand Prix. Bij dit komen evenement, innovaties, technologie en realisatie op het hoogste niveau en op een wereldpodium bij elkaar.

Verantwoordelijk voor verbouwing circuit en infrastructuur

Daarnaast is VolkerWessels als partner van Circuit Zandvoort verantwoordelijk voor de verbouwing van het circuit in 2019/2020 en de overige infrastructuur. Vijf VolkerWessels ondernemingen, elk met hun eigen specialisme, vervingen en verbreedden in recordtijd een deel van het circuit. Daarbij plaatsten zij prefab voetgangerstunnels en bouwden zij en een gloednieuw paddockterrein. Met die prestatie en met behulp van de nieuwe VIP-Lounge presenteert VolkerWessels zich met trots aan haar ruim 17.000 collega’s, toekomstige collega’s en de rest van Nederland.

Red Bull Lounge CM com Circuit Zandvoort Max Verstappen 0006 9

Partnerships

Als partner van het circuit werk je mee aan de toekomst

Vooruitgang vergt teamwork. Daarom werken we bij Circuit Zandvoort graag samen. Strategisch richting de toekomst: wordt voorkeursleverancier, gebruik het circuit als field lab of wordt partner bij een evenement. Uiteraard biedt een partnership vaste voordelen. Samen kijken we welke samenwerking het beste past.

Lees meer

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners