-
Maixe

Preferred Suppliers

van CM.com Circuit Zandvoort
Comfoor

Comfoor

Comfoor en CM.com Circuit Zandvoort zijn een meerjarige samenwerking aangegaan, waarbij de vrijwilligers en medewerkers van het circuit voorzien worden van professionele op maat gemaakte Pluggerz gehoorbescherming. Op deze manier kan iedereen veilig en comfortable aan het werk, zonder gehoorschade en met dezelfde beleving!

Daikin

Daikin

Daikin produceert en levert duurzame klimaatoplossingen voor gebouwen. Vanaf heden zijn de VIP-Lounges in het pitsgebouw en Champions Lounge op CM.com Circuit Zandvoort ook uitgerust met Daikin klimaatsystemen. Tot 70% van het energieverbruik van een gebouw wordt bepaald door het klimaatsysteem. Daikin systemen zijn slim ontworpen voor comfort en luchtkwaliteit tegen maximaal energierendement, minimale gebruikskosten en met minder CO2-uitstoot. Hiermee bieden wij bezoekers van het circuit het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. Zo werken we samen aan het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen en het verlagen van energieverbruik.

DRM

DRM

DRM-Showtechniek is dé technische specialist voor ieder evenement. Met een kenmerkende expertise kijken zij met veel aandacht en uiterste precisie naar een efficiënte totaaloplossing in licht, geluid, rigging en video.

IDIS Global

IDIS Global - Dongen

IDIS Nederland begon in 2019 met CM.com Circuit Zandvoort aan het herinrichten van het camera-observatiesysteem. Dit ter voorbereiding op de komst van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Het CCTV-systeem is een belangrijk onderdeel van het circuit, dat van levensbelang kan zijn. In de IDIS Global Race control room wordt het circuit constant geobserveerd om races te monitoren, incidenten te waarnemen en eventuele incidenten te beoordelen door middel van het terugkijken van beelden.

IDIS is een bedrijf van wereldformaat die camera-observatie oplossingen ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt. Kwaliteit voert hierbij altijd de boventoon. IDIS is uitsluitend gespecialiseerd in surveillance-technologie met producten als camera’s, Netwerk Video Recorders en Video Management Software. Technologie en advies op maat spelen een belangrijke rol. Zo ook op CM.com Circuit Zandvoort. Waar nodig wordt geassisteerd bij de ontwerpfase van een observatie- en registratieoplossing. Door het meedenken en het bieden van innovatieve totaaloplossingen is IDIS uitgegroeid tot één van de meest vooruitstrevende CCTV leveranciers in de Benelux. Aftersales, support en service staan bij ons hoog in het vaandel. Dit maakt IDIS tot de perfecte partner in effectieve camera-observatie oplossingen.

Intertent

Intertent

Intertent is specialist op het gebied van tijdelijke accommodaties. Als evenementenlocatie heeft CM.com Circuit Zandvoort een veelzijdige aanbod in hospitality- en ontvangstmogelijkheden. De samenwerking met Intertent biedt daarbij de flexibiliteit tot het plaatsen van uiteenlopende tijdelijke accommodaties waardoor de mogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn.

Master Cleaners

Master Cleaners

Master Cleaners is sinds 2006 het allround schoonmaakbedrijf van CM.com Circuit Zandvoort. Bij Master Cleaners zijn dagelijks 250 medewerkers actief om het dienstverleningsproces te borgen. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn voor CM.com Circuit Zandvoort van belang. Daarnaast sluiten de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van beide bedrijven bij elkaar aan. Master Cleaners is ISO-gecertificeerd, om de kwaliteit te verankeren, en het allround schoonmaakbedrijf investeert continu in haar medewerkers.

MASCOT® WORKWEAR

MASCOT® WORKWEAR voorziet als Preffered Supplier de medewerkers van het CM.Com Circuit Zandvoort van professionele werkkleding met een uniforme en representatieve uitstraling die bij de bedrijfsidentiteit van het circuit past.

MASCOT is een internationale en toonaangevende werkkledingfabrikant met het hoofdkantoor in Denemarken, vertegenwoordigers in 15 Europese landen en exporteert naar het grootste deel van de wereld via een wereldwijd netwerk van distributeurs. De ambities van MASCOT zijn groot en daarom is hoge kwaliteit cruciaal. Met een productassortiment dat werkkleding, veiligheidskleding en veiligheidsschoenen omvat, vinden de gebruikers altijd producten die aansluiten bij hun behoeften.

TechnoGym

TechnoGym heeft een rijke historie binnen de autosport. TechnoGym werkte in het verleden samen met teams als Scuderia Ferrari en coureurs als Schumacher, Barrichello en Alonso. Daarnaast is het bedrijf ook op de dag van vandaag supplier van o.a. Ferrari en McLaren. Sinds 2020 bevindt de TechnoGym Lounge zich op CM.com Circuit Zandvoort.

De inrichting bestaat uit een collectie van de nieuwste fitnessapparatuur met de laatste technologie. Daarnaast staat er een ruime vergadertafel, omringd door 10 Wellness Balls Active Sitting, als gezond alternatief voor stoelen. Voor presentaties hangt er een plug & play tv-scherm. Coureurs kunnen hier trainen, klanten elkaar ontmoeten in een actieve setting en het biedt Technogym de ruimte de nieuwste ontwikkelingen in sport en wellness, in een inspirerende omgeving te presenteren. CM.com Circuit Zandvoort en TechnoGym vullen elkaar goed aan met dezelfde ondernemersgeest, kwaliteit, sport en prestatie.

Witte Kruis

Wittekruis

CM.com Circuit Zandvoort neemt de veiligheid op het racecircuit heel serieus. Om deze reden verzorgt Witte Kruis Evenementenzorg de medische dienstverlening op het circuit bij alle evenementen die georganiseerd worden. Het totale medische team bestaat uit zestig medewerkers. De dagelijkse grootte en samenstelling van het medisch team is afhankelijk van het type evenement dat wordt georganiseerd op het racecircuit. Het medisch team beschikt over diverse specialisten zoals artsen, ambulanceverpleegkundigen, ambulancechauffeurs en een eigen extrication team. Dit team heeft zeer specialistische kennis en vaardigheden om tijdens een race zo adequaat mogelijk te kunnen handelen en de coureurs zo snel en veilig mogelijk uit een voertuig te krijgen. Alle zorgprofessionals van Witte Kruis Evenementenzorg zijn speciaal getraind door de KNAF om hun medische kennis goed toe te kunnen passen binnen de bijzondere en soms complexe en risicovolle omstandigheden van de auto- en motorsport.

Contact