Maixe

Preferred Suppliers

van CM.com Circuit Zandvoort
Comfoor

Comfoor

Comfoor en CM.com Circuit Zandvoort zijn een meerjarige samenwerking aangegaan, waarbij de vrijwilligers en medewerkers van het circuit voorzien worden van professionele op maat gemaakte Pluggerz gehoorbescherming. Op deze manier kan iedereen veilig en comfortable aan het werk, zonder gehoorschade en met dezelfde beleving!

Daikin

Daikin

Daikin biedt meer dan gewoon verwarming en koeling. Ook op CM.com Circuit Zandvoort.

DRM

DRM

DRM-Showtechniek is dé technische specialist voor ieder evenement. Met een kenmerkende expertise kijken zij met veel aandacht en uiterste precisie naar een efficiënte totaaloplossing in licht, geluid, rigging en video.

Intertent

Intertent

Intertent is specialist op het gebied van tijdelijke accommodaties. Als evenementenlocatie heeft CM.com Circuit Zandvoort een veelzijdige aanbod in hospitality- en ontvangstmogelijkheden. De samenwerking met Intertent biedt daarbij de flexibiliteit tot het plaatsen van uiteenlopende tijdelijke accommodaties waardoor de mogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn.

Witte Kruis

Wittekruis

CM.com Circuit Zandvoort neemt de veiligheid op het racecircuit heel serieus. Om deze reden verzorgt Witte Kruis Evenementenzorg de medische dienstverlening op het circuit bij alle evenementen die georganiseerd worden. Het totale medische team bestaat uit zestig medewerkers. De dagelijkse grootte en samenstelling van het medisch team is afhankelijk van het type evenement dat wordt georganiseerd op het racecircuit. Het medisch team beschikt over diverse specialisten zoals artsen, ambulanceverpleegkundigen, ambulancechauffeurs en een eigen extrication team. Dit team heeft zeer specialistische kennis en vaardigheden om tijdens een race zo adequaat mogelijk te kunnen handelen en de coureurs zo snel en veilig mogelijk uit een voertuig te krijgen. Alle zorgprofessionals van Witte Kruis Evenementenzorg zijn speciaal getraind door de KNAF om hun medische kennis goed toe te kunnen passen binnen de bijzondere en soms complexe en risicovolle omstandigheden van de auto- en motorsport.

Contact