Dinerarrangementen

Uw dag uitbreiden met een culinaire ervaring

Uw evenement aankleden met een diner kan door middel van buffetten, walking dinners of sit down dinners. Bekijk onderstaande mogelijkheden.

 

Walking dinners

Het walking diner is een luxe diner welke wordt uitgelopen door onze medewerkers, terwijl uw gasten van een drankje genieten aan de statafels. Dit menu is mogelijk in meerdere gangen.

Bij al onze diners houden wij zoveel mogelijk rekening met seizoensgebonden producten. Om deze reden zullen wij altijd een voorstel doen dat binnen het seizoen van het evenement past en aansluit op uw wensen. Het menu is te bestellen in Bernie’s Bar & Kitchen of in de Dutch Grand Prix Lounge.

Sit down dinners

Het sit down diner is culinair menu, geserveerd terwijl uw gasten aan een mooi met linnen gedekte tafel plaatsnemen. Bij al onze diners houden wij zoveel mogelijk rekening met seizoensgebonden producten. Om deze reden zullen wij altijd een voorstel doen dat binnen het seizoen van het evenement past en aansluit op uw wensen. Het menu is te bestellen in Bernie’s Bar & Kitchen of in de Dutch Grand Prix Lounge en is mogelijk als 3-, 4-, of 5-gangen diner.

Contact

Meer informatie ontvangen?

Wilt u de mogelijkheden voor uw evenement of activiteit bespreken? Wij denken graag met u mee en nemen contact met u op. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen via: 023 5740 740.
Contact