-
Rob Blank

Exposure

Uw bedrijf in “the picture“

Circuit Zandvoort is de ideale locatie om een groot publiek te bereiken. Veel vooraanstaande bedrijven zijn dan ook met diverse reclame uitingen vertegenwoordigd op de Zandvoortse racepiste. Sinds enkele jaren heeft Circuit Zandvoort het aantal reclame mogelijkheden uitgebreid, zodat voor ieder merk een gepaste presentatie wordt geboden.

Boarding langs het circuit

Reclameborden langs het circuit en boven de pitboxen vormen de meest zichtbare uitingen van de vele bedrijven die op Circuit Zandvoort adverteren. Niet alleen zijn deze reclameborden terug te zien op de vele foto’s die worden gepubliceerd in printmedia, zoals dagbladen en magazines, ook komen deze reclame uitingen met grote regelmaat in beeld bij de tv-registraties, zoals bijvoorbeeld die van de Jumbo Racedagen en Historic Grand Prix Zandvoort.

De exposure mogelijkheden gaan verder dan de grote en duidelijke reclameborden. Zo kunnen bedrijven en sponsoren zich ook profileren en presenteren met:
• Het plaatsen van reclameborden bij remzones voor bochten
• Safety-wall bannering (reclame op vangrails en veiligheidsmuren)
• Curbstone-advertising (logo’s op de rood-witte uitloopzones naast het asfalt)
• Marshall post branding (reclameborden op baanposten)

Vlaggen en banieren

Naast de grote diversiteit aan mogelijkheden van reclameborden langs het circuit, biedt Circuit Zandvoort ook exposure mogelijkheden waar ook vlaggen en banieren van de diverse bedrijven een prominente plaats krijgen. Kenmerkend voor de fantastische autosportsfeer op Circuit Zandvoort, zijn onder andere ook de vele vlaggen langs de toegangsweg en bij bekende bochten als de Tarzanbocht, Gerlachbocht en Hans Ernst Bocht. Met dank aan de zeewind, wapperen de vlaggen stijlvol langs het duinentraject, wat bijdraagt aan de sfeer en bevordering van de brand-awareness bij het publiek. Ook elders langs het circuit, kan geadverteerd worden met bijvoorbeeld banieren in het duinterrein en langs publiekshekken.

Adoptie van bochten

Bedrijven die zich extra willen profileren, kunnen ook een van de bochten van Circuit Zandvoort adopteren. In een dergelijke bocht zijn dan uitsluitend banieren en vlaggen van een en hetzelfde bedrijf zichtbaar. Ook is het mogelijk dat een bocht de naam krijgt van het bedrijf. Menig maal wordt door publiek en media gesproken over een bijzondere actie in een bepaalde bocht van het circuit. Hoe mooi is het dat uw bedrijfsnaam in die verhalen wordt genoemd? Ook is het mogelijk om gebouwen of ruimtes op het evenemententerein van naamsadopte te voorzien.

Contact

Meer informatie ontvangen?

Wilt u de mogelijkheden voor uw evenement of activiteit bespreken? Wij denken graag met u mee en nemen contact met u op. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen via: 023 5740 740.
Contact