Jumbo PR

Hoofdsponsor events

Sponsor van publieksevenementen

Er is eigenlijk geen betere plek waar u uw merk (of bedrijf) het beste in de picture kunt zetten, als bij een van de publieksevenementen van Circuit Zandvoort.

Evenementen als de pinksterraces en Finaleraces zijn begrippen die bekend zijn bij een groot en breed publiek. Online wordt er regelmatig gesproken over deze en andere evenementen van Circuit Zandvoort en laat nu juist ook hier een kans liggen voor merken en bedrijven. Zo is het mogelijk om hoofdsponsor en tevens naamgever te worden van één van deze evenementen. In verschillende persberichten, nieuwsberichten en commercials zal de nieuwe evenementennaam breed bekend gemaakt worden. Het meest bekende voorbeeld is natuurlijk de Jumbo Racedagen.

Naast de zichtbaarheid van uw bedrijfsnaam op het evenement zelf, komt u als hoofdsponsor in aanmerking voor een fiks aantal toegangskaarten die u aan uw eigen relaties of gasten kunt uitreiken. Of nog beter, verwerk deze toegangskaarten in consumentenacties! Ook tijdens de evenementen zijn er talloze mogelijkheden. Bijvoorbeeld een exclusieve Grid Walk die uitsluitend voor uw VIP-gasten is opgesteld, of een speciale Track Time sessie waar uw genodigden met hun eigen auto op het circuit kunnen rijden.

Contact