Rick Smulders Deelnemen aan onze evenementen op Circuit Zandvoort

Deelnemen

Uw product/dienst onder de aandacht
Sampling & Promotie

Circuit Zandvoort biedt op een geselecteerd aantal evenementen de mogelijkheid om uw merk of een bepaald product te presenteren aan de verschillende toeschouwers en bezoekers.  Zo is het mogelijk om flyers van uw bedrijf uit te delen op het circuitterrein, of de fans te verblijden met een cap, pen of andere goodies. Ook kunt u producten samplen. Circuit Zandvoort helpt u hierbij graag met een pakket op maat, inclusief de mogelijkheid van een prominente plaats op de paddocks. U heeft de vrijheid om uw eigen promotieteam samen te stellen en in te zetten, maar Circuit Zandvoort kan dit ook desgewenst voor u organiseren.

Stand of standruimte

Door middel van het huren van een stand of standruimte voor productverkoop laat u de bezoeker kennis maken met uw product tijdens een van de evenementen op Circuit Zandvoort.  U kunt standruimte huren om hier uw eigen stand te plaatsen, of u huurt standruimte inclusief een pagodetent. Circuit zandvoort kan u op deze manier volledig ontzorgen door de tenten al te plaatsen.

VIP-lounge

Klanten en goede relaties een onvergetelijke dag bezorgen? Met uw eigen VIP-Lounge tijdens publieksevenementen kunt u uw gasten een unieke ‘day at the race’ laten beleven.

De VIP-Lounges bevinden zich op de eerste etage van het pitscomplex met een uitzicht op de main straight en de pitstraat. Vanaf de VIP galerij hebben uw gasten zicht op Paddock 1 en de Gerlachbocht en toegang tot het unieke uitzicht vanaf het VIP-dakterras. Ook zijn alle ruimtes voorzien van tv-aansluitingen, waardoor de live tv-registratie bij de race-evenementen gevolgd kan worden.

Naast de verzorgde catering zijn high lights als uitstapjes naar de pitstraat en het bezoeken van de Grid geen uitzondering*. In een sportieve atmosfeer wordt u in alle luxe de gehele dag verzorgd en verwend, waarbij ook activiteiten op en rond de paddock worden aangeboden.

 

* bij een select aantal evenementen
** De VIP-arrangementen worden binnenkort bekend gemaakt, voor meer details per evenement. 

Contact

Meer informatie ontvangen?

Wilt u de mogelijkheden voor uw evenement of activiteit bespreken? Wij denken graag met u mee en nemen contact met u op. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen via: 023 5740 740.
Contact