Organiseer een sportief bedrijfsuitje

Race Simulatoren

Ga digitaal de strijd aan!
Full Motion Simulatoren

De High Tech Full Motion simulatoren geven uw gasten het ultieme snelheidsgevoel en de machine straft elke fout op de baan af zoals in het echt ook gebeurt (maar dan uiteraard zonder gevolgen). Door de combinatie van de drie 4k schermen, de headset en het feit dat u elke hobbel en curbstone voelt, gaat u volledig op in de race alsof u zelf op het circuit rijdt. Verras uw gasten met deze unieke ervaring of daag uw vrienden of collega’s uit om de strijd met je aan te gaan!

Playseats

De playseat is het kleinere  zusje van de Full Motion simulator. Waar de Full Motion simulator meebeweegt met elke stuurbeweging zit u bij de playseat stil. U neemt plaats in de cockpit van een formule 1 auto. Op deze manier ervaart u de race op een zeer realistische wijze. De krappe kuip, het stuur en de pedalen zijn een afspiegeling van hoe Hamilton en Verstappen het op het circuit ook ervaren. 

Contact

Meer informatie ontvangen?

Wilt u de mogelijkheden voor uw evenement of activiteit bespreken? Wij denken graag met u mee en nemen contact met u op. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen via: 023 5740 740.
Contact