-
Ansho Bijlmakers - GP Elite

Baanverhuur

Ervaar ons 4,3 kilometer lange Grand Prix circuit!

Gelegen tussen het Noordzeestrand en de duinen ligt Circuit Zandvoort met haar rijke historie in de racerij.  Waar in 1952 voor het eerst de Grand Prix gereden werd, voel je nog steeds de magie van destijds. Het unieke circuittraject wordt door veel coureurs geroemd vanwege de unieke ligging, de uitdagende bochten en de bijzondere accommodatie. Een bezoek aan Circuit Zandvoort blijft dan ook lang in het geheugen, ongeacht of de locatie wordt bezocht als deelnemer, genodigde, organisator of toeschouwer.

Mogelijkheden baanhuur

Het 4,3 kilometer lange Grand Prix circuit is per dag of dagdeel te huren. De mogelijkheden voor het gebruik van de baan zijn eindeloos. Denk hierbij aan track days, incentives, races, maar de baan kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor andere sporten zoals motorsport, hardlopen en fietsen.

De baan is het gehele jaar beschikbaar voor verhuur, waarbij in januari, februari, november en december lagere tarieven gelden.

Andere mogelijkheden

Het huidige moderne circuit leent zich uitstekend als unieke locatie voor creatieve evenementen. Door flexibel ruimtegebruik en het samen, of juist los van elkaar kunnen inzetten van de locaties op het terrein, zijn events van elk formaat te organiseren. Naast de baanhuur is het bijvoorbeeld mogelijk om pitboxen, VIP Lounges, activiteiten en hospitality bij te boeken. Ook het terrein rondom het circuit kan worden bijgeboekt, waaronder:

  • Paddock 1
  • Paddock 2
  • Parking A
  • Parking B
  • Parking C
Contact
Wilt u de mogelijkheden van baanhuur op Circuit Zandvoort bespreken? Wij gaan graag het gesprek met u aan en nemen contact met u op.
Contact