flag NL

Spectaculaire extra's

Verras je gasten

Verras je gasten met een sim-race sessie in Racesquare, een rondleiding door de pitstraat of een activiteit op het circuit!

Racesquare CM.com Circuit Zandvoort simrace Build4Performance Fanatec Formule 1
Racesquare
Neem plaats in de modernste sim-race simulatoren: een toegankelijke manier om een Formule 1 ervaring aan je gasten mee te geven. Rijd een vrije training, kwalificatie en een race tegen elkaar. Een ideale toevoeging in je programma.
Lees verder
Cars And Stars CM Circuit Zandvoort pitbox challenge aanbod 49
Pitbox Challenges
Cars and Stars Events verzorgt sinds lange tijd de Pitbox Challenges. In de pitboxen en lounges van circuit Zandvoort kunnen diverse pitgames worden aangeboden. Zoals het bandenwisselspel, gepersonaliseerde F1-quiz, Batak-reactievermogen challenges, en meer.
Lees verder
Race licentie halen CM com Circuit Zandvoort 3
Circuit ervaringen
Dé ultieme actie met je gasten beleef je door zelf plaats te nemen in de snelste auto's. Rijd mee met een ervaren coureur, ga zelf voor een hotlap achter een pacecar of doe een aantal skill testen zoals een slalom, slipcursus en ijsrijden. Onder professionele begeleiding maken jij een je gasten kennis met racen.
Luchtfoto CM.com Circuit Zandvoort
Rondleidingen
Kijk achter de schermen in de pitboxen, de Tarzanbocht, op het dak van de racetoren en op de paddock. Onze gidsen vertellen je alle ins en outs over de historie van het circuit, spectaculaire raceverhalen en natuurlijk de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix.

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners