flag NL

Duurzaam hergebruik gebouwen

HOSPITALITY-RUIMTES MET KARAKTER

Op verschillende locaties op het circuit zijn afgelopen jaren nieuwe faciliteiten voor zakelijke evenement bijgebouwd. Nieuw? Niet helemaal. De gebouwen hebben allemaal al een historie in de evenementenbranche. Het circuit hergebruikt deze faciliteiten en geeft ze zo een tweede leven.

Dutchgplounge 3

Dutch Grand Prix Lounge

ERVAAR EEN HIGH-END STRANDGEVOEL

Sinds de terugkeer van de Grand Prix in Nederland in 2021 beschikken wij over een nieuwe, unieke locatie: de Dutch Grand Prix Lounge. Deze strandtent heeft jaren dienstgedaan als Bloomingdale aan de Bloemendaalse kust en staat nu in het hart van het circuit.

DKF30495

Champions Lounge

Wijds uitzicht over het rechte stuk

Deze lounge deed eerder dienst als hospitality ruimte bij de prestigieuze Volvo Ocean Race voor het bedrijf Ericsson. Op het circuit is de lounge prachtig gelegen boven de beroemde Arie Luyendykbocht. Vanaf hier overzie je een groot deel van de baan en de Zandvoortse duinomgeving.

2022 09 01 MRF 3005

Founders Lounge

Panoramazicht op nog geen 10 meter van de baan

Deze lounge is oorspronkelijk ontworpen voor de Floriade Expo 2022. Soortgelijke modellen doen hier dienst tijdens de wereldberoemde tuinbouwtentoonstelling. Op het circuit is de lounge prachtig gelegen naast de baan. Met de pui van 40 meter lang en een dakterras van 400 m2 heb je hier altijd spectaculair uitzicht.

Meer informatie of een offerte?

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners