flag NL
13 - 14 april 2024

Hankook Voorjaarsraces

Op zaterdag 13 en zondag 14 april 2024 nemen de meest brute racewagens circuit Zandvoort over tijdens de Hankook Voorjaarsraces! Met de krachtige GT-racers van de Supercar Challenge en het grote startveld van de klassieke eenzitters van de Historische Monoposto’s wordt het een spectaculaire show!

Naast de krachtige wagens uit de Supercar Challenge worden de bezoekers getrakteerd op een groot programma van andere geweldige raceklassen! De jonge waaghalzen van de Betcity Mazda MX-5 Cup duiken in adembenemende slipstreams tot aan die laatste cruciale bocht. Daarnaast brengt de Ford Fiesta Sprint Cup een extra dosis adrenaline op het circuit. Verwacht bovendien exotische prototypes van de Superlights Challenge en historische eenzitters die hun sporen achterlaten op het Zandvoortse asfalt! Dit jaar worden ook de unieke races gereden van de Marcel Albers Memorial Trophy. Een bomvol programma, met gegarandeerd actie en de mooiste race auto’s op het circuit!

Bezoekers van dit evenementen kunnen met de entreekaarten op de paddock de race auto’s van dichtbij bekijken, maar ook op de hoofdtribune genieten van de mooiste races en acties op de baan!

Kijk voor meer informatie over het evenement op: www.voorjaarsraces.nl


Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners