flag NL
18 oktober 2023 | 09:00 - 19:00

BMW Dealer Cup

Bij de BMW Dealer Cup gaan coureurs de strijd aan met gelijkwaardige auto’s. De kalender van 2023 bestaat uit 7 races en 6 testdagen, waarvan er 4 races en 2 testdagen verreden worden op CM.com Circuit Zandvoort. Tijdens de racedag van de BMW Dealer Cup wordt er een vrije training van 30 minuten, een kwalificatie van 20 minuten en twee races van 50 minuten (inclusief een verplichte pitstop) verreden.

Alle techniek en logistiek van de auto's wordt georganiseerd door Dayvtec en drie partnerteams. Hiermee wordt de gelijkwaardigheid van de BMW M240i Dayvtec gegarandeerd. De coureurs volgen het “arrive & drive” principe waarbij de coureurs aankomen in overall en met helm en eigenlijk direct instappen in de auto.

De testdagen van de BMW Dealer Cup zijn exclusief. Beperkt aantal inschrijvingen, veel rijtijd en een goed verzorgde catering. Voor deze testdagen is het ook mogelijk met uw BMW M2 CS Cup auto deel te nemen. Neem contact op met de organisator voor de mogelijkheden.

Op de racedagen van de BMW Dealer Cup wordt er samengewerkt met de deelnemende BMW-dealers in Nederland. Zij krijgen de mogelijkheid deze dag in te vullen met een incentive voor hun klanten en daarnaast de races van de BMW Dealer Cup bij te wonen. Is dit ook iets voor uw bedrijf? Neem dan contact met de organisator op!

Tijdens de BMW Dealer Cup races is het circuit vrij toegankelijk en is er van alles te doen. Bekijk de races vanaf de Grand Stand langs het rechte stuk, bezoek Racesquare om de kunst van het simracen te leren of neem een drankje bij Mickey's Bar.

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners