flag NL
25 maart 2023 | 06:00 - 20:00

30 van Zandvoort

Op zaterdag 25 maart 2023 start de 11e editie van de 30 van Zandvoort, de wandeltocht van Le Champion in Zandvoort. De verwachting is dat 7.500 deelnemers de wandeltocht door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en over het strand. Er zijn twee verschillende routes, namelijk van 30 km en 18 km. Nieuw dit jaar is de 'One Lap'. Deze kan extra worden afgenomen bij een inschrijving voor de wandelroute. Bij de 'One Lap' wandel je een ronde over het CM.com Circuit Zandvoort bij zonsopkomst. De opbrengsten van de wandeltocht gaan naar de Antoni van Leeuwenhoek Foundation.

Circuit Run C Mcom Circuit Zandvoort 0000 145 A4152

Persbericht van het evenement lezen?

Klik hier!

MEER DAN LOPEN

Bezoek tijdens dit evenement onze Circuit Shop met onder andere Verstappen merchandise, borrel in Mickey's Bar of race zelf bij sim race centre Racesquare!

Media Kit C Mcom Circuit Zandvoort Essay Produkties Chris Schotanus Auteur 0007 racesquare circuit zandvoort

Racesquare Circuit Zandvoort

ONTPOP JEZELF TOT F1-COUREUR

Stap zelf in een Formule 1-bolide op CM.com Circuit Zandvoort! Racesquare is hét sim race centrum voor jong en oud, gevestigd boven onze pitboxen.


Meer info
CM Com Circuit Zandvoort Mickeys Bar Vermaat 3

Mickey's Bar

Even bijtanken

Voorzie jezelf op tijd van de juiste brandstof. Proef de sfeer bij onze Paddock Bar of verwen jezelf met borrels en bites in Mickey's Bar.

Meer info
Max Verstappen CM.com Circuit Zandvoort Shop Racing Sportiva

Circuit Shop

Scoor Verstappen-merchandise of zet jezelf op poleposition met de nieuwste kleding, helmen en handschoenen voor als je zelf het circuit op gaat!

Meer info

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners