flag NL
28 februari 2024 | 09:00 - 17:00

BMW Racing Cup

Bij de BMW Racing Cup gaan coureurs de strijd aan met gelijkwaardige auto’s. De kalender van 2024 bestaat uit 7 races en 8 testdagen, waarvan er 3 races en 6 testdagen verreden worden op Circuit Zandvoort. Tijdens de racedag van de BMW Racing Cup wordt er een vrije training van 30 minuten, een kwalificatie van 20 minuten en twee races van 50 minuten (inclusief een verplichte pitstop) verreden.

Het concept van de BMW M240i Dayvtec is ontworpen en gebouwd door Dayvtec. De BMW M240i Dayvtec auto’s worden onderhouden door drie partnerteams. Hiermee wordt de gelijkwaardigheid van de BMW M240i Dayvtec gegarandeerd. De coureurs volgen het “arrive & drive” principe waarbij de coureurs aankomen in overall en met helm en eigenlijk direct instappen in de auto.

De testdagen van de BMW Racing Cup zijn exclusief. Beperkt aantal inschrijvingen, live timing, veel rijtijd en een goed verzorgde catering. Voor deze testdagen is het naast de BMW M240i Dayvtec auto ook mogelijk met uw BMW M2 CS Cup, BMW GT4 en TCR auto deel te nemen. Neem contact op met de organisator voor de mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op hoe ook u mee kunt rijden in de BMW Racing Cup!

Tijdens de BMW Racing Cup races is het circuit vrij toegankelijk en is er van alles te doen. Bekijk de races vanaf de Grand Stand langs het rechte stuk, bezoek Racesquare om de kunst van het simracen te leren of neem een drankje bij Mickey's Bar.

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners