flag NL

Hospitality medewerker

De sportiefste (bij)baan van Nederland

Let's make history! Welkom bij Circuit Zandvoort Hospitality, de snelste werkplek van Vermaat! Bij deze iconische werkplek is geen dag hetzelfde, met het geluid van raceauto’s op de achtergrond maken wij elke dag opnieuw de beleving van onze gasten compleet.

Hospitality Medewerker

Ben jij een sfeermaker die graag in contact is met gasten en een echte aanpakker? Dan zijn wij opzoek naar jou! Als Hospitality medewerker draag jij jouw steentje bij voor een unieke beleving van onze gasten op deze bijzondere locatie. Je staat met een glimlach achter een buffet of maakt een praatje met de gasten aan de bar, je bent gastvrij en houdt van een uitdaging.

Jouw werkplek

Met de verschillende horeca locaties op het circuit zijn wij dagelijks druk met de verschillende partijen. Een dag in het Mickey’s café, een borrel draaien als gastheer/vrouw in de Redbull lounge, barbecueën buiten op het terras van de Dutch Grand Prix Lounge of en te gek feest in onze Champions lounge, Hier vind je elke dag een nieuwe uitdaging! Elke locatie heeft zijn eigen unieke uitzicht over het circuit waar wij onze gasten gastvrij ontvangen voor een culinaire invulling.
 

Jouw team

Samen volgas! Dit team staat elke dag opnieuw klaar om zich 100% in te zetten tijdens de gaafste evenementen, borrels, diners en partijen. Plezier maken met de gasten en elkaar, de formule van ons succes! Dit team is tevens genomineerd geweest als 1 van de 5 leukste teams van Vermaat 2023!
 

Jij bent

  • Een echte aanpakker
  • Gemotiveerd en betrokken
  • Gastvrij
  • Enthousiast

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Dan zien we jouw CV en motivatie tegemoet. Mail naar Circuit Zandvoort via sollicatie@circuitzandvoort.nl
 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners