flag NL

VolkerWessels Lounge

Fris, hoogwaardig, zakelijk

Business van de bovenste plank: deze ruimte ademt VolkerWessels. Alles klopt tot in de puntjes en de lounge kent een hoogwaardige afwerking. Perfect voor evenementen van kleine tot middelgrote gezelschappen.

Capaciteit 50 pers
Oppervlakte 90 m²

GENIETEN VOOR IEDEREEN

VolkerWessels is sinds 2019 als Event Supporter verbonden aan de Dutch Grand Prix, een evenement waar innovaties, technologie en realisatie op het hoogste niveau en op een wereldpodium bij elkaar komen. Daarnaast is VolkerWessels als partner van CM.com Circuit Zandvoort verantwoordelijk voor de verbouwing van het circuit en de overige infrastructuur. Vijf VolkerWessels ondernemingen - elk met hun eigen specialisme - vervingen en verbreedden in recordtijd een deel van het circuit, plaatsten prefab voetgangerstunnels en bouwden een gloednieuw paddockterrein. Met die prestatie en met behulp van de nieuwe Lounge is VolkerWessels toonaangevend in de regio.

De VolkerWessels Lounge is een frisse, moderne en zakelijke ruimte. Van receptie tot vergadering: deze lounge is geschikt voor evenementen van kleine tot middelgrote gezelschappen.

Specificaties

Mogelijkheden

Stabiel WiFi-netwerk

Uitgebreide audio installatie

Hospitality

TV- en presentatiescherm

Opstelling Aantal personen

Theater

50

U-vorm

12

Carré

12

Borrel

50

Buffet

30

Walking Dinner

50

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners