flag NL
Events

Champions Lounge biedt unieke ervaring voor zakelijke evenementen

Gepubliceerd op 20 juli 2023

Tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2023 zal de splinternieuwe Champions Lounge op het CM.com Circuit Zandvoort haar deuren openen. De lounge, gelegen boven de beroemde Arie Luyendijkbocht en met een adembenemend uitzicht over het circuit, zal dienen als de ideale ruimte voor zakelijke evenementen, variërend van congressen en seminars tot gala's, awardshows en bedrijfsfeesten. Met een capaciteit van 150 tot 900 personen biedt de Champions Lounge een unieke ervaring voor elke gelegenheid.

CL 2
CL 4
CL 5
CL 3
CL 1

De Champions Lounge, oorspronkelijk ontworpen voor de Floriade in Almere, heeft na een zorgvuldige optimalisatie een nieuwe bestemming gevonden op het CM.com Circuit Zandvoort. De herlancering van de lounge tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2023 markeert een mooi moment voor het circuit, waarbij het wederom de mogelijkheden uitbreidt om aan de behoeften van diverse zakelijke evenementen te voldoen.

"De Champions Lounge belichaamt de unieke mix van duurzaamheid en gastvrijheid die CM.com Circuit Zandvoort vertegenwoordigt", aldus Robert van Overdijk, directeur van het circuit. "We zijn verheugd om deze primeur te hebben tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2023 en zijn ervan overtuigd dat de lounge een geweldige aanvulling zal zijn op ons aanbod voor zakelijke evenementen na de race."

Met moderne faciliteiten en een stijlvol interieur biedt de Champions Lounge een veelzijdige ruimte die volledig kan worden aangepast aan de wensen van elke gelegenheid. De locatie bovenop een duin zorgt voor een panoramisch uitzicht op het circuit en de omgeving, waardoor gasten kunnen genieten van spectaculaire races en de prachtige natuurlijke omgeving van Zandvoort.

"We hebben nauw samengewerkt met de gerenommeerde ontwerpers en architecten van Shellterwood om ervoor te zorgen dat de Champions Lounge een elegante en functionele ruimte is die voldoet aan de hoogste normen", aldus van Overdijk. "We willen een unieke ervaring bieden voor elke bezoeker, of het nu gaat om het bijwonen van een inhoudelijke meeting of het vieren van een bijzondere mijlpaal."

Met de opening van de Champions Lounge zet het CM.com Circuit Zandvoort een belangrijke stap om een toonaangevende bestemming te worden voor zowel sportevenementen als zakelijke bijeenkomsten. Het circuit blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige diensten en het creëren van memorabele ervaringen voor elke bezoeker.

Meer informatie over de Champions Lounge en het organiseren van een zakelijk evenement op het CM.com Circuit Zandvoort?

Foto Update:

45 A0413 gesneden
646 A2561
45 A0401
646 A0337

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners