flag NL
Partners

Circuit Zandvoort en DCRT Concepts & Event Styling bundelen krachten voor premium hospitality-ervaring

Gepubliceerd op 15 april 2024

Circuit Zandvoort heeft aangekondigd dat het een strategische samenwerking aangaat met DCRT Concepts & Event Styling voor de komende drie jaar. Als onderdeel van deze samenwerking zal DCRT de Official Event Decoration Supplier worden van het circuit, met een bijzondere focus op verschillende hospitalityruimtes. Dit omvat met name de Champions Lounge en de Founders Lounge, essentiële locaties tijdens zowel zakelijke evenementen als publieksevenementen en races op het circuit.

De Champions Lounge en Founders Lounge spelen een cruciale rol bij de dagelijkse zakelijke evenementen die plaatsvinden op Circuit Zandvoort. Tijdens deze evenementen fungeren deze ruimtes als hoogwaardige hospitality-omgevingen, waar zakelijke relaties worden ontvangen. Daarnaast zijn deze lounges ook een prominente aanwezigheid tijdens de publieksevenementen en races die het circuit worden georganiseert, waar ze dienen als exclusieve ruimtes voor VIP-gasten en sponsors.

Met de samenwerking met DCRT Concepts & Styling streeft Circuit Zandvoort ernaar om deze ruimtes functioneler en sfeervoller te maken dan ooit tevoren. DCRT staat bekend om zijn expertise in het creëren van hoogwaardige, op maat gemaakte decoraties die zowel functioneel als esthetisch zijn. Door deze expertise in te zetten, wil Circuit Zandvoort een premium hospitality-ervaring bieden aan haar gasten, waarbij de ruimtes niet alleen voldoen aan de operationele behoeften, maar ook een warme en uitnodigende sfeer creëren.


20240415 151002
David Kasten Head of Commerce Circuit Zandvoort en Olav Kieft Directeur DCRT Concepts & Styling

"Met dit partnerschap met DCRT Concepts & Styling zetten we een mooie stap in onze voortdurende inspanningen om hoogwaardige gastvrijheid te bieden op Circuit Zandvoort", aldus David Kasten, Head of Commerce van Circuit Zandvoort. "We zijn ervan overtuigd dat de expertise van DCRT zal bijdragen aan het versterken van onze hospitalityruimtes, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een onvergetelijke ervaring bieden aan onze zakelijke gasten."

"Als DCRT Concepts & Styling zijn we verheugd om onze expertise in te zetten om de hospitalityruimtes van Circuit Zandvoort te transformeren tot oases van comfort en stijl. We streven ernaar om niet alleen functionele, maar ook inspirerende omgevingen te creëren die de gasten een onvergetelijke ervaring bieden tijdens hun bezoek aan het circuit." – Olav Kieft, Directeur DCRT Concepts & Styling.

Door de krachten te bundelen met DCRT Concepts & Styling, zet Circuit Zandvoort een belangrijke stap om zijn positie als toonaangevende evenementenlocatie te versterken.

145 A0880
46 A1701
3 S3 A2924
3 S3 A2922
46 A1726
46 A1721
46 A1691

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners